Aktywne Wpisy
Szyszkalogin +16
#przegryw piza doktora edkera z pieczarkami
pokyw12 +27
#famemma #danielmagical to jest właśnie największą porażka polskiego internetu. Wystarczy być durniem z IQ na poziomie małpy i wygląd przydrożnego szona który ci #!$%@? Kolbe za 50zl przy drodze i jesteś gwiazda. Wystarczy nie mieć wstydu. Obrzydlistwo. Ferrari jeszcze razem z rodzicami sponsoruje tą idiotke. To już wolę te dwie więzienne małpy z zasadami dla przygłupów bo przynajmniej jakieś zasady maja. Niby wszystko spoko bo freak fighty i mam liberalne podejście do
Na samym początku mówiłem , że wyśmiewanie Rosjan jest przedwczesne.
Sankcje dla przeciętnego Rosjanina są mało odczuwalne i nadal traktowane jako drobną niedogodność w walce o słuszna sprawę.
Dziś jest informacja że na 400 firm deklarujących bojktonrosji robi to tylko 160. Chiny nadal mają wyjebongo i handlują z Rosją w najlepsze wchodząc w niszę pozostawiona przez zachód
Europa wychodzi z założenia , że zatrzymanie importu tych 16 proc rosyjskiej ropy gazu węgla zmusi Rosjan do uległości
To się skończy nukami
#muchabzz #wojna #ukraina #rosja
@muchabzz: Heh nawet sobie nie zdajesz sprawy ile tego jeszcze mają i jak szybko zachód może zacząć produkować nowe. Już nie mówiąc że dostarcza im na razie tylko drobnice.
Jakby to źle nie zabrzmiało to Ukraina w oczach zachodu
@muchabzz: akurat broni przeciwpancernej dostali tyle, że mogą się nią z ruskimi jeszcze długo nią bić ( ͡° ͜ʖ ͡°) Coraz mniej filmów, bo ludziom temat się przejadł i wrócili do swoich zajęć, nie ma już takiego obiegu informacji.
Mi to zwisa że Leroy Merlin tam siedzi czy mc Donald.
@muchabzz: Niech tam nie straszą, tylko ogarną korupcję i alkoholizm w swojej armii.
NATO i UE #!$%@?ły to po całości .
Jak myślisz ? Rosjanie to komplet i idioci ?
Komentarz usunięty przez autora