Aktywne Wpisy
ZenujacaDoomerka +30
thighslapper0 +27
Też macie tak, że kiedy macie być w pracy albo gdziekolwiek indziej, gdzie nie ma waszej drugiej połówki to czujecie się beznadziejnie, boli w środku i cierpicie bez tej osoby, nie mozecie sie skupic i tylko myslicie kiedy wreszcie się zobaczycie? (╯︵╰,) 9h pon-pt katuszy i nie chce mi się żyć, dopiero po 15 odżywam, bo wiem ze zaraz odpalam avensiunie i jade do domu i bedzie tulenie.
Tak ma być. Krótko z rosyjskimi nieudacznikami.
A do tchórzy, którzy wyzywają Dudę za te słowa: macie mniejsze jaja od niego.
#ukraina #rosja #wojna #bekazlewactwa
Komentarz usunięty przez moderatora
@LMLOGID: Ale ja nie jestem kryptopedałem. Jestem osobą LGBT i zgadnij: zarówno ja, jak i Andrzej „Długopis” Duda, mamy większe jaja od ciebie xD
< Wymyśl groźbę
< Bohatersko ją obal w przemówieniu
( ͡º ͜ʖ͡º)
@przemyslaw-maczka: Nie, ty będziesz pokarmem dla robaków a Duda będzie zabawiał towarzystwo za granicą.
@Tywin_Lannister: zajebista retoryka, rodem z jarmarku w Pcimiu xD wam prawakom to niewiele jednak trzeba wystarczy pomachać szabelką i juz Duda mąz stanu xD
@M4rcinS: mam w dupie, czy durny kacap się obrazi czy się zesra. W dupie też mam to, co powie ta żałosna podróba prezydenta. #!$%@?ć ruskich i #!$%@?ć PiS, który robi wszystko żeby zrobić z nas kraj równie gówniany jak kacapia (╯°□°)╯︵ ┻━┻