Aktywne Wpisy
mam_spanko +146
Masz żyć w czymś takim, masz to spłacać przez 30 lat i masz być szczęśliwy
#nieruchomosci #patodeweloperka
#nieruchomosci #patodeweloperka
120_Dni_Sodomy +82
kto ogląda ten nad serial za czasów dzieciństwa? #nostalgia mocno kiedy czekało się do czwartku żeby oglądnąć co tydzień jeden odcinek teraz mamy wszystko na #netflix mimo lat dalej czuć vibe!
jeszcze patrząc na to dorosłym okiem ile jest tutaj nawiązań do władcy much, jądra ciemności, dostoyweskiego.
kto jest wasza ulubioną postacią?
#filmy #seriale #lost #ogladajzwykopem #90s
jeszcze patrząc na to dorosłym okiem ile jest tutaj nawiązań do władcy much, jądra ciemności, dostoyweskiego.
kto jest wasza ulubioną postacią?
#filmy #seriale #lost #ogladajzwykopem #90s
Podryw i relacje z kobietami to czasami naprawdę porąbana sprawa.
Musisz zagadywać ale jeśli lasce się podobasz jeśli nie to jesteś "natrętem".
Musisz inicjować pocałunki, dotyk ale jeśli lasce się podobasz jeśli nie to może podejść pod molestowanie.
Seks też najczęściej się inicjuje i też czasami ciężko powiedzieć czy to gwałt czy nie.
Kobiety lubią facetów zdecydowanych ale jeśli na niego lecą, jeśli nie to jest on po prostu frajerem.
Ja posługuję się intuicją w tej grze i raczej nie przestrzeliłem, ale to naprawdę #!$%@? sprawa. Na przykład jesteś szefem i podoba ci się dziewczyna jeśli jej również się podobasz to jest to flirt, jeśli na ciebie znowu nie leci to możesz później mieć oskarżenia o niestosowne zachowania i nawet paść ofiarą metoo.
To jest wszystko naprawdę cienkimi nićmi szyte i korwin mówiąc "zawsze się trochę gwałci" miał na myśli, że kobiety lubią jak facet przełamuje ich opory, tylko to nie może być byle jaki facet to musi być ten facet.
Jak ktoś jest przystojny to może strzelać na oślep i raczej trafi, ale przeciętniacy mają ciężko bo w odróżnieniu od brzydkich jakaś tam grupa kobiet na nich leci.
Jedna z takich dziwnych akcji to laska z tindera wbiła na chatę typowi, wiadomo typ myślał że będą się bzykać no bo po co kompletnie obca laska miałaby ci wbijać na chatę. Logiczne? Niebardzo bo wcale nie chciała się bzykać i typ by ją prawie zgwałcił. I dosłownie tak jest z kobietami.
@Kolczaneiro: no jak bym czytał siebie te 10 lat temu jak byłem 2 lata w związku.
co mogę Ci poradzić. Nie wryj sobie w głowę, że ten związek to pewniak. Może to się tak uda, ale się nie zafiksuj na tym. Generalnie musicie coś stworzyć(niekoniecznie małżeństwo) żeby jak po tych kilkunastu latach minie "ŁAŁ" to się tego złapać i tym trzymać razem. Nie do końca wiem jak to powinno wyglądać bo mi się niestety nie udało.
W każdym razie po 8 latach jest zupełnie inaczej. Pielęgnujcie to i siebie na wzajem
Może trochę przesadzam, ale tak to dziś widzę w wieku 34 lat.