Aktywne Wpisy

MonazoPL +144
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: monazo-promocje-bankowe
Pobierz
Larsberg +590
Nic mnie tak nie bawi jak ludzie wyprzedzający na złamanie karku w drodze do kołchozu o 5 nad ranem.
Z------------e jeszcze szybciej to tych waszych obozów pracy xD
#polskiedrogi #prawojazdy #motoryzacja
Z------------e jeszcze szybciej to tych waszych obozów pracy xD
#polskiedrogi #prawojazdy #motoryzacja
źródło: temp_file1898330045946326761
Pobierz

źródło: comment_16479379330w2Gm8pNbZz3rNZdJVgLRy.jpg
Pobierz@maikeleleq: chciałbym być takim nieudacznikiem, żeby mnie było stać na takie auto xD
Bagażnik ogromny, z tyłu miejsca dużo (mogę bez problemu usiąść za sobą nie dotykając fotela - 190cm here).
Oczywiście bierz w automacie, tutaj jest mokre DSG, więc bezproblemowa skrzynia.
@sl1der: Zajebisty powód by nie kupować auta. Ty myślisz w ogóle xD
@wszystkieNazwyZajete: Skoro nie interesujesz się motoryzacją to
@Im_from_alaska
Dajcie mu spokój, widać że typ upośledzony.
źródło: comment_1647949456NJXEddwTxdff0LRJcJdShf.jpg
Pobierzźródło: comment_1647950324aN5g78bMBVznB7sgIF2hyw.jpg
Pobierz@sl1der: ale to dotyczy tylko sedana. B9 kombi powstanie i będzie dostępny w Europie.
https://www.carscoops.com/2022/03/europes-2023-vw-passat-variant-spied-for-the-first-time-in-its-production-body/
źródło: comment_16479565586BDH7Uv6lRA03Oco8Ehfkp.jpg
Pobierz@bidzej: To prawda, ale to są ostatnie podrygi passata. Będzie "nowe" tylko kombi robione na słowacji na linii produkcyjnej Superba