Wpis z mikrobloga

Posiada ktoś z was Skodę SuperB III w poliftowej wersji? W czwartek jade na jazdę próbną gdyż z różową zastanawiamy się nad taką, interesuje nas diesel i kombi (dużo podróżujemy, mamy 3 koty wiec transportery trochę miejsca zajmują), dlatego pytanie do was jakie są odczucia z jazdy? Jest dobrze jak na taką kase czy lepiej zastanowić się nad Passatem? Aktualnie mamy Forda Mondeo MK5 w sedanie i Audi A3 8V też w sedanie, więc wyczuwam że poziom będzie podobny jeśli chodzi o jakość materiałów i wyciszenie #motoryzacja #samochody #skoda
maikeleleq - Posiada ktoś z was Skodę SuperB III w poliftowej wersji? W czwartek jade...

źródło: comment_16479379330w2Gm8pNbZz3rNZdJVgLRy.jpg

Pobierz
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wszystkieNazwyZajete: Jakby wiesz, mimo że jesteśmy przed 30 to mamy w pompie to co kto myśli o naszym aucie, ma palić stosunkowo mało i być w opór pojemne a przy tym wygodne, poza tym, serio musi komuś nie wychodzić gdy rozważa auto za 200k XD
  • Odpowiedz
@maikeleleq: ja takiego mam, jeżeli chodzi o ilość miejsca to na pewno będziesz zadowolony.
Bagażnik ogromny, z tyłu miejsca dużo (mogę bez problemu usiąść za sobą nie dotykając fotela - 190cm here).
Oczywiście bierz w automacie, tutaj jest mokre DSG, więc bezproblemowa skrzynia.
  • Odpowiedz
bierz skode i nawet nei mysl o pustaku passacie, który jest już wygaszany - następcy brak w EU

@sl1der: Zajebisty powód by nie kupować auta. Ty myślisz w ogóle xD

skoda- auto dla ludzi ktorym w zyciu nie wyszlo?

@wszystkieNazwyZajete: Skoro nie interesujesz się motoryzacją to
  • Odpowiedz
@maikeleleq: Jak dla mnie passat i superb jeżeli chodzi o jakość wykonania to ta sama półka. Przy czym mi osobiście wygląd nowego superba bardziej siada jak passata.
  • Odpowiedz
B9 kombi powstanie

@bidzej: To prawda, ale to są ostatnie podrygi passata. Będzie "nowe" tylko kombi robione na słowacji na linii produkcyjnej Superba
  • Odpowiedz