Aktywne Wpisy

dr_Batman +55
Nie jesteście normalni.
Psychopata zabił lekarza, a połowa z was rozpisuje się o tym że pewnie lekarz zasłużył. Druga, że w sumie to rozumie.
Tego samego dnia jakiś psychopata pobił lekarkę, też sobie zasłużyła?
Inny zabił ratownika.
Nakręcajcie hejt internetowy, a potem miejcie pretensje że lekarze są niemili, wyzuci z uczucia i empatii.
Takich nas kształtujecie. Takimi się stajemy.
Psychopata zabił lekarza, a połowa z was rozpisuje się o tym że pewnie lekarz zasłużył. Druga, że w sumie to rozumie.
Tego samego dnia jakiś psychopata pobił lekarkę, też sobie zasłużyła?
Inny zabił ratownika.
Nakręcajcie hejt internetowy, a potem miejcie pretensje że lekarze są niemili, wyzuci z uczucia i empatii.
Takich nas kształtujecie. Takimi się stajemy.

BadBoyIndygo +10
Wydaje mi się, że poznałem materiał na żonę. Od niedzieli wysyła mi swoje zdjęcia w mojej bandanie i na każdym jest uśmiechnięta, co mocno kontrastuje z tym w jakim stanie widziałem ją pierwszy raz.
Od lat korzystam z bandany w jeden sposób, a ona używa jej, żeby wiązać włosy podczas malowania się, robi sobie z nią różne fryzury albo nosi jako bransoletke.
Dziwnie się czuję, rumienie się i wibruje mi w brzuchu.
Od lat korzystam z bandany w jeden sposób, a ona używa jej, żeby wiązać włosy podczas malowania się, robi sobie z nią różne fryzury albo nosi jako bransoletke.
Dziwnie się czuję, rumienie się i wibruje mi w brzuchu.
źródło: IG
Pobierz

#pracbaza #homeoffice
źródło: comment_1647935168wrYWK8pk5DTGiyecH4tiWE.jpg
PobierzTak właśnie jest. Zdalnie to raz na jakiś czas jedynie na Mirko zajrzę poscrolluję, jakiś wysryw napiszę, a resztę czasu pracuję. W biurze z kolei, a to rozmowa przy kawusi, a to ktoś mema pokaże i się dyskusja zaczyna, a to ktoś przyjdzie bo coś chce i robota stoi. Znacznie wydajniej mi się
60% praca 40% wykop, YouTube etc.
Komentarz usunięty przez autora
Wczoraj mnie rozwaliło jak menago na moje zarzuty, że nikt nie chce mi udzielić
O to to. Jakbym słyszał prezesa w firmie w której pracuję. "Dobrze jest się zobaczyć", "dobrze, że wreszcie się widzimy" i pierdzielenie, że praca w biurze "integruje zespół" no jakbym słyszał sprzedawcę garnków albo jakiegoś głąba psuedokołcza z Insta.
Bardzo się czuję zintegrowany na openspace, gdzie plecy w plecy mam dział obsługi klienta, gdzie siedzą na