Wpis z mikrobloga

@CiociaStanislawa: No nie wiem, czy ten scenariusz sie nie sprawdził. Teraz znowu pojawiają się kształty przypominające tę ,,typową bańkę". Jest jeszcze jedna dosyć mocniej zastanawiająca rzecz: nastroje. Choćby i na wykopie. Gdy byliśmy w momencie, ktory opisalem tu jako ,,first sell offf" mirko krzyczalo, ze banka pekla, prawie nikt nie myslal o kupowaniu, chyba ze ironicznie ktos rzucil ,,no i co janusze, hehe chcieliscie kupowac to kupujcie" panowala atmosfera wesolej
Davios - @CiociaStanislawa: No nie wiem, czy ten scenariusz sie nie sprawdził. Teraz ...

źródło: comment_cGWsuEtamx2omENldlGZuPt5f46mePm4.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@CiociaStanislawa: No spoko, szanuję. Bardziej chodzi mi o to, że panuje prawie niezachwiane przekonanie, ze btc dojdzie w ciagu tygodnia znowu do ceny sprzed 3 dni. no niekoniecznie (nie mowie ze nie dojdzie, po prostu istnieje jednak szansa ze mamy spadek). Ja i tak wlozylem dlugoterminowo, i chocby spadlo do trzech dolcow bede trzymal, ale sądzac po swojej czestotliwosci szukania newsow i sprawdzania kursu, powinienem bawić sie w narciarstwo alpejskie
  • Odpowiedz
@Davios: no dokładnie. wiesz, jak kurs się uspokaja na pół dnia o i tak jestem szczęśliwa, dziś siedziałam do 5 do finalizacji przelewów międzywalutowych, śmieją się za mnie, że sobie 'pracę' na pełen eta znazazłam. Na kryptogiełdach za dużo się dzieje, żeby nawet na tydzień w spokoju zostawić ten hajs.
  • Odpowiedz