Wpis z mikrobloga

Ależ piękny płacz kartomaniaka z powodu polityki fify, żeby każdy mógł się bawić bez względu na handel. Narzekanie na duże overalle, bo musi nagrywać przez to filmiki z testów w 6 ligach XD
#fut
  • 9
@Kozak97 dla mnie byłoby okej, gdyby ea przyznawała wersje specjalne kartom mniej wrywalnym, które mają mniejszy ovr lub są z lig innych niż top 5, a karty w mecie typu mbappe mógł dostać tylko ifa, toty, totsa, motma, potma, tak jak było w starszych fifach
@xxcorexx: Ja wrzucę od czasu do czasu na tv do posłuchania, ale nie warto.
@bart0sz: Porzucają bo nagle się okazuje ze każdy może walczyć z każdym, a nie jak do tej pory było ze tylko drogi skład mógł walczyć z drogim składem
@Kozak97: wiesz, każdy ma inne podejście do tej gry. Jak dasz wszystkim za darmo najlepsze karty to wszyscy będą grali równorzędnymi składami, ale czy przełoży się to na większą frajdę? Ja mam #!$%@? skład wart naście milionów i nie z tego powodu narzekam, bo w poprzednich miałem gorsze. Po prostu nie ma tej magii co kiedyś, trafiales takiego Cristiano Neymara czy Mbappe niezależnie od pory roku to była radocha, teraz w
@bart0sz: Powiem Ci w sumie, że to jest tak jak w zyciu - co człowiek to opinia :D
Dla mnie aktualna polityka fify jest bardzo fajna, mimo że gram w futa już bardzo długo to dopiero teraz czerpię prawdziwą przyjemność z gry. Nie muszę tryhardować żeby mieć dobry skład i śmiało mogę poświęcić na handel mniej czasu a na grę więcej i wreszcie mogę walczyć jak równy z równym z wykokszonym
@Kozak97: ale np takie picki za fc to kiedyś była fajna szansa na rozwój drużyny. Kiedys się potrafiło przebudować pół drużyny, żeby wcisnąć jakaś kartę za fc, teraz to spadło do rangi fodderu już praktycznie na początku gry i poza topowymi kartami, których w totw było raptem kilka żadna specjalnie nie ucieszyła. Ja to teraz trochę w drugą stronę uważam, mam już taki skład, że ciężko o jakieś sensowne wzmocnienia w
@Kozak97: Przecież w tym gownie skład ma marginalne znaczenie. Dostaje w #!$%@? od jakiś gównianych składów za około 1kk, bo gra decyduje, że mam przegrać. I nie idzie zrobić nic, bo ja atakuje 70 minut, a gosciu puści lage i z różnego wbije gola Cuadrado z główki, który wygra pojedynek z Maldini prime XD Bilans tak samo wbijam ten sam czy zaczne od 1:2 czy 12:1. Jakoś na składy za kilkanaście