Aktywne Wpisy

Javert_012824 +165
Sytuacja z Lęborka. Kto według was jest winnym tego incydentu?
#wypadek #polskiedrogi #samochody #motoryzacja #prawo #prawojazdy
#wypadek #polskiedrogi #samochody #motoryzacja #prawo #prawojazdy

Zaczytanaa +51
Do jakiego kraju chcielibyście wyemigrować/urodzić się i dlaczego akurat tam? U mnie w sercu niezmiennie od kilku lat Islandia - brak upałów, czyste powietrze, piękne krajobrazy i kolor niebieski na fladze

#ukraina
Komentarz usunięty przez autora
Wiesz, gdzie jest klamstwo na tym obrazku? Wiekszosc uchodzcow w Polsce to imigranci z zachodniej Ukrainy, gdzie nie spadla ani jedna bomba.
:D
Lepiej chronic dzieci przed strachem, wybuchami, cierpieniem, czy dzieci musza to przezyc i wtedy moga spokojnie do nas przyjechac?
edit: btw ostrzeliwane są też miasta zachodniej Ukrainy min. kilka dni temu celem ataku rakietowego było Równe.
Na to, ze wojna dotrze do zachodniej Ukrainy sa male szanse. A poki co ci z zachodniej Ukrainy sami powinni przyjmowac ludzi z Charkowa, Kijowa, Mariupola. I nie zajmowac miejsca tym, ktorzy nie maja gdzie mieszkac.
Zona pracuje w aptece i obsluguje Ukraincow - wiekszosc ludzi jest z Tarnopola, Lwowa i okolic. A w prywatnych rozmowach - oni chca do Niemiec na zarobek.
Oczywiscie - najlepiej niech zwykli nie opisuja tego, co widza i slysza - niech beda dostepne tylko 'oficjalne' dane - ktorych jakos dziwnym trafem nikt nie podaje.
Ja wlasnie umiem czytac i dobrze wiem w jakim celu rozpowszechnia sie pojecie 'dowodu anegdotycznego' - tego pojecia sam nie wymyslies.
Wojna informacyjna trwa zawsze, nie tylko 'obecnie'. Kolejne 'kopiuj wklej' u ciebie widze. Jezeli ktos troluje, to wlasnie ty.
Z twojej strony, to nie byla rozmowa, tylko przklejanie gotowych tekstow.
W Odessie tez nie ma wojny. Poki co ,to oni sami powinni pomagac innym. Calej Ukrainy przesiedlic nie da rady.