Aktywne Wpisy
koronawirus +1139
Powiedzcie mi, co się stało, że Wykop stał się aż tak bardzo odklejoną i toksyczną społecznościa, która nienawidzi dosłownie każdego? Kiedyś był żarty, że wstyd przeglądać w miejscu publicznym wykop, bo b--ń boże ktoś zauważy. Teraz to nie są żarty, bo tak jest naprawdę. Zaglądam na ten portal od ponad 13 lat i teraz naprawdę zrobił się z tego ściek. Zalało moje miasto, w p---u szkód, ludzie się jednoczyli i ustawiali wory,
ish_waw +288
#blackpill #przegryw #tfwnogf #logikarozowychpaskow #zwiazki #p0lka #samotnosc #gehenna #przemyslenia
To tak jakby cisnąć po pracodawcach, że nie chcą na stanowisku kierowniczym zatrudnić mietka po podstawówce. No takie jest życie... jedni są biedni, inni są schorowani, ktoś jest brzydki a wielu jest głupich.
@elena-mary: Clue tego całego "pillowego" zamieszania jest właśnie FAKT,że to jest wina biologii KOBIET co zarazem winą do końca nie jest - tutaj wchodzi temat rzeka w postaci wielkiego miksu biologii,czynników środowiskowych,wychowania kobiety w danej kulturze.Kobieta to emocjonalne stworzenie nakierowane w życiu przyziemnością w 99%.Wpisane ma w ciele i mózgu macierzyństwo i opiekę nad potomstwem,poszukiwanie
Jakby role się odwróciły i faceci mieli więszy wybór to decydowaliby się na związek z tymi ładniejszymi, młodszymi, mądrzejszymi czy lepiej wykształconymi kobietami. Każdy mając wybór weźmie lepszą opcję - w przeciwnym razie bylibyśmy masochistami.
Wiadomo, że obie płcie chcą potomstwa i oczywiście, że decydując się na nie każdy patrzy na inne cechy czy zasoby - taka nasza natura.
@elena-mary: najzabawniejsze jest właśnie to,że ci zli mężczyzni zazwyczaj kochają jedną kobietę i wcale nie najpiekniejszą (nie może odpychać fizycznością - to fakt),mężczyzna chciałby mieć partnerkę do jednej drużyny życiowej taką która w łóżku da mu przyjemność,intelektualnie nie będzie pusta.Gdy takie czynniki są spełnione mężczyzna nie szuka piękniejszych,chodzi dumnie i czeka by po pracy działy się miłe rzeczy.Tyle,że
@elena-mary: Ty kompletnie
@Grash-Varrag-Arushat: przecież ona napisała prawdę. Co jest nieprawdziwego w tym, że ludzie pierwsze co, to przyciągają się na podstawie wyglądu?. Przecież tak było od początku istnienia człowieka.
Mam rozumieć, że przegrywy oczekują kobiet min 7/10,
@elena-mary: oni zakłamują rzeczywistość. Wystarczy wyjść z domu i zobaczyć jak wyglądają zwykłe pary, ale dla nich jak czadem
Komentarz usunięty przez moderatora
W tym cały problem całego rynku.Zbyt duże wymagania nieadekwatne do pozycji danej kobiety.
@technojezus: Gdzie temu zaprzeczyłem?
Słąbe jest to gadanie, ze to kobiety psują związki no ale widzę, że wielu panów w ten sposób lubi zakłamywać rzeczywistość.
Może moja rodzina jest jakaś dziwaczna ale zarówno u rodziców czy kuzynostwa związki są normalne i