Aktywne Wpisy

kipman1 +20
#hotelparadise Hejka, gonię bieżący sezon, jestem już przy 10 odcinku i szczerze trudno ogląda się ten sezon bo straszna stypa. Trudno kogoś lubić, z kimś sympatyzować - staram się nie czytać tagu do nadrobienia odcinków aby nie psuć sobie zabawy, ale trochę jestem uczestnikami załamany, totalnym brakiem mocnych osobowości czy charakterów. W tej grupie na moment sezonu w którym jestem to jedynymi normalnymi ludźmi wydają się Andrzej bo nie gada

Sodastream czy Dafi? Co lepsze i będzie miało tańsze butle z gazem na wymianę? Ewentualnie gdzie we Wrocławiu to tanio wymieniają? Te urządzenia się jakoś przerabia, żeby regenerowane butle z gazem obsługiwały?
#sodastream #dafi #wroclaw #pytanie #pytaniedoeksperta #kiciochpyta #systemkaucyjny
#sodastream #dafi #wroclaw #pytanie #pytaniedoeksperta #kiciochpyta #systemkaucyjny
źródło: 62017696_2229177683796660_248039854607171584_n
Pobierz

Komentarz usunięty przez moderatora
@niezdiagnozowany nie ogarniasz. Każdemu mocarstwu zależy na tym, żeby osłabić inne mocarstwo.
1. Masz 7 lat (lub jesteś w zbliżonym wieku)
2. Masz deficyty rozwoju (w tym emocjonalnego).
3. Jesteś ruskim trollem.
Przy czym wnioski 1
Moim zdaniem NATO jak pomaga to pomaga ale to takie „daj palec to weźmie całą rękę”. Żełeński nie patrzy na dobra innych państw tylko kosztem innych państw ratować Ukrainę..
Czemu nie odpowiesz sensownie, argumentując? Boisz się przyznać racje i tylko umiesz napisać „usuń konto”?
@niezdiagnozowany: Dla twojego na pewno, ale dla jego i losów jego obywateli nie, tak ciężko to zrozumieć?