Aktywne Wpisy

Graner +9

Larsberg +1
Czy są tutaj ludzie którzy przeszli pierwszego Stalkera czyli Cień Czarnobyla na poziomie Master?
Pamiętam jak grałem w to lata temu po raz pierwszy to nawet na nawicjuszu były duże problemy z ukończeniem kampanii ale wtedy byłem zwykłym kotem który nawet nie wiedział do czego służy śrubka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Teraz bogatszy o doświadczenia w fps'ach i ze sprzętem pozwalającym odpalić ten tytuł w 180Hz z minimalnym
Pamiętam jak grałem w to lata temu po raz pierwszy to nawet na nawicjuszu były duże problemy z ukończeniem kampanii ale wtedy byłem zwykłym kotem który nawet nie wiedział do czego służy śrubka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Teraz bogatszy o doświadczenia w fps'ach i ze sprzętem pozwalającym odpalić ten tytuł w 180Hz z minimalnym
źródło: temp_file2445200029531261653
Pobierz

Intel i5 12600 czy ryzen 5600x?
głównie liczy się dla mnie budżet i jak dotąd zawsze byłem z niebieskimi bądź co bądź dlatego.
Intel jest teoretycznie tańszy ale koszty rosną przy mobo i chłodzeniu
czy nowe procki na am4 są wartę czekania?
#intel or #amd #pcmasterrace
intele do mnie przemawiają kosztem i wydajnością, ale jeśli ktoś mi da kontrkandydatów to chętnie poczytam na ich temat.
ostatecznie nie mogę Ci podać budżetu bo sam go nie znam np. 5900x to dla mnie za dużo kasy
Natomiast na ten moment opłacalniejsza platformą jest INTEL.