Aktywne Wpisy
VaizardOmbre +47
Pierwszy raz od 2.5 roku zaczęło mi zależeć na relacji z nowo poznaną dziewczyną.
Po 4, w moim mniemaniu, udanych spotkaniach, prawie tygodniu ghostingu od ostatniej mojej wiadomości, odezwała się i…
#tinder #podrywajzwykopem
Po 4, w moim mniemaniu, udanych spotkaniach, prawie tygodniu ghostingu od ostatniej mojej wiadomości, odezwała się i…
#tinder #podrywajzwykopem
źródło: E96CC81B-90A3-4B5D-853B-5D1D23FCA6A7
Pobierz
mickpl +887
Dziennikarz TVN24 zadał Glapie przydługie pytanie że kredyty som no drogie i co możemy z tym zrobić, jak zwiększyć dostępność.
Glapa pedzioł, że w Polsce jest bardzo silne lobby deweloperskie, które uniemożliwia masowe, tanie budownictwo państwowe.
A potem dodał, że zawsze byli przeciwni kredytom 2% i 0%, bo one nie zwiększają dostępności tylko bogacą się na nich deweloperzy.
#nieruchomosci
Glapa pedzioł, że w Polsce jest bardzo silne lobby deweloperskie, które uniemożliwia masowe, tanie budownictwo państwowe.
A potem dodał, że zawsze byli przeciwni kredytom 2% i 0%, bo one nie zwiększają dostępności tylko bogacą się na nich deweloperzy.
#nieruchomosci
źródło: glapa
Pobierz

#wojna #ukraina
@Thorkill: niby tak, ale nie do końca, bo zwiad z powietrza miał.
@Thorkill: Ja siedzę.
@StoSloty1488: Widać skąd strzela. Tu stoi. Prawy górny róg na niemal pierwszym szerszym kadrze. Biały magazyn.
źródło: comment_1647199537l9iE55dowN2IC2Naw565ki.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@Thorkill: to jest właśnie działanie wykopu. Powinny być bany za spamowanie na tagu. Teraz większość wpisów to jakiś syf, memy. Tak samo na tagu flightradar24 mega syf się zrobił bo idioci wrzucali jakiś badziew, memy, obrazki. Są czasami tematy poważne i jako ludzie powinniśmy