Wpis z mikrobloga

@ptasznik1000:

Ogólnie w Twoim opisie zabrakło mi troche opisu samego zapachu żeby przybliżyć ludziom jak to pachnie, no ale z drugiej strony, jak opisać coś takiego? Wszystko jeszcze podkreśla ta wygórowana cena. Nie, to nie jest żadna nisza w mainstream co niektórzy piszą, a
mega słabe perfumy dla mnie, a jakies porównania, które tu widziałem do BdJ (????XD), Caron Pour un Homme (????????XD), że to nowoczesne fougere (?:??XDDD) to jakieś
  • Odpowiedz
@dr_love: dzięki za komentarz! Właśnie poniekąd dlatego opis jest tak skąpy, bo moim zdaniem samo zjawisko jest ciekawsze niż zapach ( ͡° ͜ʖ ͡°) nawet w myślach nie będę powtarzał porównywania do BdJ, więc nawet trudno mi się odnieść i przy tym nie parsknąć xD jednak w odniesieniu do samej linii Sauvage (tej z Deppem) Elixir to najlepszy zapach. Jest inny od trzech pozostałych, otwiera jakieś
  • Odpowiedz
@ptasznik1000: też uważam podobnie w odniesieniu do zapachów naturalnych, ba, sam wole syntetyki, ale Elixir to dla mnie najbardziej chamska chemia jaka może być. Wali to mi jakimś Bruno Banani z Rossmana. nie daje mi jakości. Jak to powąchałem po Syphorze to zastanawialem się czy wącham perfumy za 700 zł czy za 35. Nie czuje tam żadnej jakości, banalne aromaty za taką cene, z najtańszych składników. Takie wrażenie Elixir pachnie
  • Odpowiedz
@ptasznik1000: Oczywistością jest ze to skok na kasę i wszyscy za tym pójdą! Jestem tylko ciekaw kto pójdzie dalej, kto jeszcze zwiększy stężenie żeby podkreślić jak bardzo to NASZ zapach jest najtrwalszy. A wszystko po to żeby pelikany w Sephorze łapały się jeszcze bardziej na haczyk… sami sobie to robicie, chcecie hyc oszukiwani to będziecie.
  • Odpowiedz
@ptasznik1000: A mnie panie kolego ciekawi czy będzie coś jeszcze w tej serii. Sauvage Hiper Chad Ultra Fuckboi czy coś w tym stylu, czy też to już na szczęście koniec eksploatowania linii. Ale ten mainstream jest nudny ostatnio dżizas. Mi się ten Elixir nawet i podoba ale jestem już zmęczony strasznie wąchaniem tego samego w innych butelkach.
  • Odpowiedz