Wpis z mikrobloga

@konopiapolska: Bo to od faceta się oczekuje że zarobi 300k na mieszkanie, bo według polek jak masz 30 lat i mieszkasz z mamą to jesteś nieudacznikiem, od kobiety się oczekuje że nie będzie gruba. Widzisz różnicę? Od faceta się oczekuje że będzie dużo zarabiał, od kobiety się oczekuje by ci nie p--------a w domu. Widzisz różnicę?
  • Odpowiedz
@Marek_Rekus: ej, a tak nie powinny wyglądać po prostu normalne związki? Jak facet się wymądrza, a się za przeproszeniem c---a zna i baba mu dobrze radzi, a się jej nie posłucha, nie odpuści - to też wyjdzie na idiotę. Płeć tu nie ma znaczenia, a odsetek osób z tendencja do takich zachowań jest spory ogółem, po prostu.
  • Odpowiedz
@costusmierdzi: po pierwsze, doucz sie co "aseksualny" znaczy i nie używaj tego słowa w takim kontekście niedouczona burwo
po drugie, niech sie ubierają jak chcą, to że chcesz wyglądać jak tirówka to też twoja sprawa i nie wymagaj tego od innych prosta osobo xD
  • Odpowiedz
@choochoomotherfucker: Nie dziwię ci się. Większość osób nie rozumie jak wygląda dorosłe życie i jak zachowuje się ich płeć bo całe życie wmawia im się że biologia niema znaczenia i mogą być kim chcą. Nie mogą. Jeśli chcą mieć zdrowe życie. Jeśli nie, prosze bardzo, cancer culture awaits.
  • Odpowiedz
@Adexi: Jeśli istota która pierwsze pół dnia ogląda obrazki na social mediach a drugie pół zastanawia się czy ładnie wygląda, jest mądrzejsza od ciebie..... no to gratuluję.
  • Odpowiedz
@costusmierdzi: prawda! Ale chłopaki też tak się ubierają. Ogólnie moda teraz jest wstrętna i ohydna. Kiedyś seksi legginsy i było gituwa, teraz jakieś worki. Dziewuchy są też lekko bardziej otyłe i ukryją tłuszczyk pod tymi ciuchami. Żałosne. Tragedia.
  • Odpowiedz
@Marek_Rekus: Taki protip - znajdź sobie mądra, nie każda ogląda instagrama i ciuszki pół dnia. Aczkolwiek dokładnie takiej odpowiedzi się spodziewałem, przecież wy jesteście genialni i nie możecie się mylić, a baba to głupsza i wychowana nie pod faceta!!!111 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Marek_Rekus: Nie ja tu wale mizoginistyczne przemyślenia rodem z tagu przegryw, bo baby nie są takie jakbym chciał, jednocześnie robiąc narracje, ze średnio maja ku temu prawo wiec kto tu powinien wyjść z piwnicy kolego xD
  • Odpowiedz
@Marek_Rekus: Tak, tak, bo dawanie randomowym babom na ulicy autonomii co do swojego wyglądu czy osobowości zamiast srać hejtem do całej płci sprawia, ze jestem cuckoldem. Polecam baranka w ścianę albo leczenie, póki nie jest za późno, bo objawy widać, ze juz w mocnym stadium. Elo gościu, poukładaj sobie w głowie to relacje z płcią przeciwna tez ci się trochę poprawią.
  • Odpowiedz