Wpis z mikrobloga

Wy nadal myślicie, że zmiana lidera zmieni podejście rusków xD?

@ZuluScout: Tez mam niezla beke z takiego myslenia.

Do tych ktorzy tak mysla nie dociera ze jego dobrowolne odejscie nie zmieni nic. A jeszcze gorzej jakby sie go "odwalilo". Stanie sie meczennikiem a jego nastepca bedzie mial jeszce wieksze poparcie.

To spoleczenstwo musi sie zmienic. Dopoki sie nie zmieni powinno byc izolowane. Cale i po calosci na kazdym pulapie.
Prosty przykład.. Pis 35+ procent poparcia co roku xDDD

@ZuluScout: Tylko ze to poparcie ma inne podloze niz poparcie jakie ma kutin.

Poparcie pisu to po prostu kupowanie sobie glosow. Rozdawnictwo na lewo i prawo. Literalnie kupowanie glosow.

Kutin ma poparcie tak jak piszesz - dzieki propagandzie. Raczej u kacapow nie ma tak dobrze z patologicznymi socjalami jak u nas (to tylko moje przypuszczenie - nie mam danych) a mimo to
Co do tego sprzedawania się drogi mireczku. Ludzie sprzedali się za swoje pieniądze xD

@ZuluScout: Niby tak ale jednak nie do konca. Pelna zgoda ze na przyklad znajmomi czy siorka doplacaja do tego interesu swoje pieniadze (nie glosowali na pis a siorka to nawet nie chciala brac 500 ale jej to z glowy wybilem) bo zarabiaja i placa odpowiednie podatki. Ale juz sebus z pod bloku ciagnacy socjale na potege i