Aktywne Wpisy
wykop +50
Dzień dobry, Wykop! (ツ)
Dziś chcielibyśmy poznać Wasze zdanie na temat kilku planowanych - a przedstawionych poniżej - zmian w serwisie. Wasza opinia jest dla nas szczególnie ważna, dlatego zależy nam, by dowiedzieć się, jak oceniacie przydatność danej funkcjonalności, jak chcecie z niej korzystać oraz jakich zmian w tej kwestii oczekujecie. Propozycje zmian:
1. Obserwowanie dyskusji.
To propozycja funkcjonalności, która pozwoli Wam śledzić dyskusje, nawet jeśli nie zostaliście do nich zawołani. Obserwować
Dziś chcielibyśmy poznać Wasze zdanie na temat kilku planowanych - a przedstawionych poniżej - zmian w serwisie. Wasza opinia jest dla nas szczególnie ważna, dlatego zależy nam, by dowiedzieć się, jak oceniacie przydatność danej funkcjonalności, jak chcecie z niej korzystać oraz jakich zmian w tej kwestii oczekujecie. Propozycje zmian:
1. Obserwowanie dyskusji.
To propozycja funkcjonalności, która pozwoli Wam śledzić dyskusje, nawet jeśli nie zostaliście do nich zawołani. Obserwować
WielkiNos +45
Zachwyty nad kobiecymi kształtami prawdziwej kobiety.
#plussize #logikarozowychpaskow #bodypositive #niebieskiepaski #figuraboners #spektakularnedupsko #cyckiboners #slodkijezu
#plussize #logikarozowychpaskow #bodypositive #niebieskiepaski #figuraboners #spektakularnedupsko #cyckiboners #slodkijezu
#zalesie #przegryw #seks #zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
Mam 32 lata, moim marzeniem od 18 roku życia, było znalezienie sobie partnerki, która uwielbia seks.
Całe życia dbałem o siebie, siłownia, dobre ciuchy i mimo tego, że mogę powiedzieć o sobie, że jestem przystojny i miałem dużo partnerek to zawsze było to samo, seks klasyczny kilka razy w tygodniu, co innego odpadało.
A mi się marzyły takie relacje jak są przedstawione na seks kamerkach. Baba z facetem siedzą przed kamerką kilka godzin i się sobą "bawią".
Od roku mi się w końcu udało, ale co spowodowało sukces ?
Moje zarobki, zarabiam ponad 20 tys PLN, tylko w $.
Mam fajne auto, mieszkanie.
No i nie ukrywam, że 20 letnia studentka dziennikarstwa jest zemną tylko dla pieniędzy, "darmowego mieszkania", jedzenia itp. no a ja z nią dla seksu.
Ale udajemy, że się kochamy.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #6228818cccf3a0e9fffcb29f
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Przekaż darowiznę
Komentarz usunięty przez autora
jakich pieniedzy xd
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua