Aktywne Wpisy
qaluhilak +114
#tldr chłop się topił we Wrocławiu w fosie miejskiej, przepraszam za skladnie i błędy ale chciałem to opisać na świeżo i nie mam sily tego redagować, bardzo ciekawy wątek policyjny i nie tylko ( ͡º ͜ʖ͡º) akcja działa się koło 22:30 25.10
Na czerowno miejsce gdzie wpadł do wody i gdzie stałem z krzyczącym policjantem a na zielono miejsce gdzie go uratowali.#wroclaw
#112 #policja
Co za akcja
Na czerowno miejsce gdzie wpadł do wody i gdzie stałem z krzyczącym policjantem a na zielono miejsce gdzie go uratowali.#wroclaw
#112 #policja
Co za akcja
Cancermoon +13
Prawda to taka jest ze albo sie urodzisz z jakims talentem i ktos ci go pokaze i to wykorzystasz albo cale zycie kolchoz
#ukraina #wojna #poznan
u nich też z polskim średnio
ma rację typiara, jak ukrainka chce rozmawiać z dziećmi
ale juz czepiajac sie tego przedszkola to nie skreslalbym zbyt wczesnie uzytecznosci ukrainskiego patrzac na liczby ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak widac jezyk polski stanowi problem nie tylko dla obcokrajowcow.
@svr_: To pewnie stąd strach, że niewykwalifikowani pracownicy z Ukrainy, mogą ich wygryźć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@fraciu: wybrała pracę w januszexie co ma w dupie przepisy i szuka kogoś na kogo będzie można potem zrzucić winę w razie w. Według mnie lepiej dla niej, pewnie znajdzie robotę w normalnym biurze.
@fraciu: A to jest problem pracownika czy janusza usługodawcy?
Do tego na halach jak i u nas tak i u znajomych pracują ludzie po studiach, niektórym się udaje i po paru latach gdzieś idą, niektórzy siedzą bo już po tych paru latach mają spoko kasę i spokuj.