Aktywne Wpisy
silnikAtrakcyjny +242
Niepojęte jest dla mnie jak mieszkając w b0lzce w XXI wieku można narzekać na upały. Są różne zdobycze techniki klima, wentylatory,przewiewne ubrania, lodówki z zimnymi napojami a i tak znajdą się tacy co umierają bo olaboga 30 stopni jest przez dwa tygodnie. Ile tej pory roku które względnie można nazwać w tym kraju latem mamy? 2-3 miesiące. Cała reszta to chlapa, szarówka, ciemności, ciągły deszcz. Ale hehe wystarczy się ciepło ubrać. Latem
KosmicznyPaczek +519
#ukraina #wojna #poznan
@fraciu: ja to jestem pewien, że spora część to bardzo dobrze ogarnie. Wejdą na grupy, które tak "zarabiają na życie" i się wszystkiego dowiedzą. Mam w dalszej rodzinie taka parę co ma 2 dzieciaków i z socjalu mają więcej niż nie jeden inżynier. Oboje pracują (na czarno), ojciec dzieci podany jako nieznany (więc alimenty
Moja wczesniejsza wypowiedz nie ma na celu hejtowanie bo jak widze te grupy smutnych kobiet w moim miescie to naprawde czuje dziwne swedzenie pod powiekami
Nie ma to jak komuś wytykać ni umiejętności czytania samemu nie czytając ze zrozumieniem. Wysrywki...
@madmrzaz: No #!$%@? nie wiem, może po Ukraińsku z tym pół miliona Ukraińskich gówniaków które wbiły nam na kwadrat ostatnio? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Komentarz usunięty przez autora