Wpis z mikrobloga

@Mikka: nie jesteś na partyjnym zjeździe towarzyszu żeby mówić per wy

Sam sobie dopisałeś, że lawirował w interesie obcego państwa niemoto. Tusk przez całe swe rządy wyznawał zasadę by nikomu się nie narazić. Zaprzeczysz? To chyba w jego rządzie był Pawlak co mówił, że Baltic Pipe jest niepotrzebny.

Z Lotosem się nie ośmieszaj. Chciał sprzedać ruskom ot tak i to po srogiej modernizacji. Jak w ogole mozna to porownywac z dzisiejszym
@Mikka: ej bo Ty masz problem z myśleniem to powiem ci jak do pięciolatka.
Polityka prorosyjska to nie jest jak się spotka i porozmawia z LePen czy innym nieznaczącym deklem na temat wspólnych interesów INNYCH NIŻ ROSJA.
Polityka prorosyjska to jest uzaleznianie energetycznie i politycznie od rosji i dawanie jej #!$%@? pieniędzy na prowadzenie wojny. Albo zwlekanie z wprowadzeniem sankcji, czy próbowanie załagodzenia sankcjom.

Polityka to nie jest Kasia rozmawia z
@Opipramoli_dihydrochloridum:
Przecież to ty pierwszy insynuowałeś że Sikorski czy Tusk są pro Rosyjscy. Nie przypominam sobie żęby prywatnie nie jako przedstawiciele państwa spotykali się z pro Putinowskimi politykami.

@PrawdaPrawda: Najbardziej pro Rosyjskiego co można zrobić to antagonizowanie nas z zachodem, co od lat robi PIS. Trzeba być totalnym ignorantem żeby tego nie widzieć. Przypomnij mi dlaczego gaz podrożał za rządów PIS i czy przypadkiem nie za ich rządów wzrosły drastycznie
@Opipramoli_dihydrochloridum: No i o czym ty chcesz rozmawiać? Ignorując to pokazujesz że to popierasz. Jesteś zerem moralnym, który stracił całą wiarygodność w momencie, w którym pokazałeś, że nie przeszkadza ci przestępcza działalność, partii rządzącej, która prawnie chce się ustanowić ponad prawem. Tak bardzo płaczesz że Sikorski jest rzekomo pro rosyjski, a wprowadzanie Putinowskich standardów przez partię, którą bez przerwy bronisz ci już nie przeszkadza?
@Mikka: to że miotasz się i skaczesz z tematu w temat, nie znaczy, że ja też tak będę robił
pierdzielsiz ciagle od rzeczy, gadasz bajki jakim to krajem prosperity byliśmy za PO, bredzisz o wolności prasy a nie masz pojęcia jak masowo inwigilowano wtedy dziennikarzy, bo skąd masz o tym wiedzieć, jak zamiast faktów opowiadasz bajki
to że miotasz się i skaczesz z tematu w temat, nie znaczy, że ja też tak będę robił

To ty zasugerowałeś cytuję

Tusk Sikorski idol dla gimbazy która jest za mała by pamiętać co ta dwójka #!$%@?ła gdy ten duet braci #!$%@? rządził i nikt im o tym nie powiedział

A potem się zesrałeś w majty jak zapytałem o to co obecna ekipa robi, którą bronisz robi.

bredzisz o wolności prasy a
@Opipramoli_dihydrochloridum: Wysłałem ci rzetelne źródła. Czytać nie umiesz czy typowo ignorujemy fakty które są nie wygodne? Ja ci podałem DANE z konkretnego, szanowanego źródła, ty mi opowiadasz anegdotki i twierdzisz że to ja opowiadam bajeczki. Bezczelnie świadomie manipulujesz. Żenada i twoja ostateczna kompromitacja.
@PrawdaPrawda: Węgiel sprowadzały spółki skarbu państwa, gaz płynął za każdych rządów jakie były. Gazoport powstał za rządów PO. Nikt nie był ani pro ani anty Rosyjski, każdy się łudził że uda im się udobruchać Putina, ale się przeliczyli, w szczególności Niemcy. Nie wina Europy że Rosja okazała się dziczą nie do ucywilizowania. Byliśmy naiwni, ale lepsze próbowanie niż życie w stałym konflikcie z mocarstwem atomowym, tylko Niemcy z tymi próbami zapędzili