Aktywne Wpisy
Veillo +513
Chicoxxx66 +205
True XD Jestem na grupie z IT, co tam się wyprawia to #!$%@? XD ogólnie częsty argument to "programiści są lepsi od lekarzy, kierowców, chirurgów itp."
#programista15k #heheszki #praca #pracbaza
#programista15k #heheszki #praca #pracbaza
koszulka. z Putinem XD dziś znowu widziałem na głównej xD
Sam sobie dopisałeś, że lawirował w interesie obcego państwa niemoto. Tusk przez całe swe rządy wyznawał zasadę by nikomu się nie narazić. Zaprzeczysz? To chyba w jego rządzie był Pawlak co mówił, że Baltic Pipe jest niepotrzebny.
Z Lotosem się nie ośmieszaj. Chciał sprzedać ruskom ot tak i to po srogiej modernizacji. Jak w ogole mozna to porownywac z dzisiejszym
To że zamiera sojusze z pro Putinowskimi politykami? Czy ty jesteś normalny?
Kiedy odpowiesz na moje pytania? Dalej unikamy tchórzu?
Polityka prorosyjska to nie jest jak się spotka i porozmawia z LePen czy innym nieznaczącym deklem na temat wspólnych interesów INNYCH NIŻ ROSJA.
Polityka prorosyjska to jest uzaleznianie energetycznie i politycznie od rosji i dawanie jej #!$%@? pieniędzy na prowadzenie wojny. Albo zwlekanie z wprowadzeniem sankcji, czy próbowanie załagodzenia sankcjom.
Polityka to nie jest Kasia rozmawia z
Przecież to ty pierwszy insynuowałeś że Sikorski czy Tusk są pro Rosyjscy. Nie przypominam sobie żęby prywatnie nie jako przedstawiciele państwa spotykali się z pro Putinowskimi politykami.
@PrawdaPrawda: Najbardziej pro Rosyjskiego co można zrobić to antagonizowanie nas z zachodem, co od lat robi PIS. Trzeba być totalnym ignorantem żeby tego nie widzieć. Przypomnij mi dlaczego gaz podrożał za rządów PIS i czy przypadkiem nie za ich rządów wzrosły drastycznie
Kiedy w końcu odniesiesz się do tego że PIS w ustawie o uchodźcach z Ukrainy próbuje przepchnąć sobie bezkarność za wały podczas pandemii?
Komentarz usunięty przez moderatora
pierdzielsiz ciagle od rzeczy, gadasz bajki jakim to krajem prosperity byliśmy za PO, bredzisz o wolności prasy a nie masz pojęcia jak masowo inwigilowano wtedy dziennikarzy, bo skąd masz o tym wiedzieć, jak zamiast faktów opowiadasz bajki
To ty zasugerowałeś cytuję
A potem się zesrałeś w majty jak zapytałem o to co obecna ekipa robi, którą bronisz robi.
ale jak to nic nie słyszałeś o inwigilacji dziennikarzy czasów tuskowego dobrobytu? nic nie słyszałeś o tym, jak to Radzio dostał nagłego ataku demencji? to musisz wracać dalej do czytania bajek
do jutra zapomnisz wszystko, co tu napisałem i będziesz znowu bredzić to samo od początku