Aktywne Wpisy
mickpl +868
Temat nieruchomości w Polsce znam od a do z i powiem Wam mirasy, że jeszcze nigdy nie brzydziłem się politykami tak jak teraz, kiedy słucham kolejnych tłumaczeń o potrzebnie pchania 0% XD
Jest zgoda od prawa do lewa, aby koncertowo wydymać całe pokolenie, które stało za nimi wieczorami w Jagodnie. Tylko po to, aby misiaczki sponsorzy kampanii nie byli w plecy, w oparach paraekonomii, że gospodarka się inaczej zawali.
Takiego soczystego plaskacza
Jest zgoda od prawa do lewa, aby koncertowo wydymać całe pokolenie, które stało za nimi wieczorami w Jagodnie. Tylko po to, aby misiaczki sponsorzy kampanii nie byli w plecy, w oparach paraekonomii, że gospodarka się inaczej zawali.
Takiego soczystego plaskacza
Njal +290
42 butelki za 2 złote 10 groszy w butelkomacie Lidla, szedłem przez całe osiedle obładowany siatami z pustymi pojemnikami po sokach jak menel, a końcowo wyszedłem na tym nawet gorzej niż pan Mietek ponieważ w lokalnym warzywniaku za szkło po Perle placą 20 groszy a ja dostałem 5 groszy od butelki - w Niemczech za tyle plastiku dostałbym rabat na jakieś 20% koszyka zakupowego, no ale Polaczka można dymać
#ekologia
#ekologia
Ciekawa i dość smutna dyskusja na pikabu:
Jakoś brakuje mi empatii na kacapów w tej sytuacji
@szasznik: represje, jakby wyszło 100 tys. osób na raz to by nie było represji, ale nic, mam nadzieję, że sankcje będą dociskane, aż przekroczymy próg bólu rusków.
@SiemaNagor: Niby tak, ale perspektywa bycia tym którego bezpieka utopi w rzece nie jest zachęcająca.
@szasznik: mają wybór, mogą żyć odizolowani od świata. Ale w sumie, nie wierzę już w te sankcje, mam wrażenie, że są tylko po to, żeby ludzie w UE i USA się o------i, że niby ktoś coś robi
@xBombelek: Tak. Nawet dyktatury muszą brać poprawkę na nastroje społeczne, a nastroje mówiły, że trzeba Ukraińcom utrzeć nosa, Krym rosyjski itd. Oczywiście za nastroje odpowiada propaganda ale kto karze jej ulegać? Mają na co zasłużyli.
@szasznik: I dziwnym trafem rosjanie pracujący w polsce mówią, że nasze media kłamią i nie pokazują całej prawdy. Gdyby chodziło tylko o tych mieszkających w rosji to byłbym w stanie uwierzyć, że robią to ze strachu, a nie z przekonania ale ci mieszkający na zachodzie mówią to samo.
@puszkapandory: Znam kilku Rosjan w Polsce, i większość z nich akurat krytykowała Putlera. Zresztą takie anegdoty nie mają większej wartości.
odpowiednio 200 i 60. Z tym, że są to tylko komentarze do wpisu, który ma prawie 4000 plusów i 250 minusów:
A cierpienie ruskow mnie cieszy
@stdmat: Zwróć uwagę, że samo budowanie ZSRR kosztem innych narodów nie jest problemem z jego perspektywy. Problemem są sankcje, bo Putin. A empatii brak.
@szasznik: patrząc na social media rusków, nie wiem czy były aż tak mocno sfałszowane.
Przestańcie się wygłupiać. Nagle na wykopie wszyscy zaczęli wierzyć w wolne wybory i demokrację w Rosji xD
@SiemaNagor
@szasznik: https://www.statista.com/statistics/896181/putin-approval-rating-russia/