Aktywne Wpisy
Agresywna_Szyba +194
#6poziomraka, cala historia.
Zamówiłem sobie taką opaskę. Myślę, że to dobry pomysł jakby jednak ataki padaczki sie nasiliły i by mnie odcięło gdzieś w sklepie czy w plenerze. Według was ma to sens?
#zdrowie #medycyna #rakcontent #rak #oswiadczenie
#guzmozgu
Zamówiłem sobie taką opaskę. Myślę, że to dobry pomysł jakby jednak ataki padaczki sie nasiliły i by mnie odcięło gdzieś w sklepie czy w plenerze. Według was ma to sens?
#zdrowie #medycyna #rakcontent #rak #oswiadczenie
#guzmozgu
- Tabela "Poszczególne instrumenty finansowe" pokazuje też koszty
- Dodałem import transakcji zagranicznych #xtb do kalkulatora.
Jest trochę bałaganu w tych raportach #xtb co skutkowało małą gimnastyką z mojej strony m.in. przez akcje częściowe dlatego wszystkie transakcje prezentowane są jako zakup jednej akcji natomiast liczba akcji jest doczepiona do symbolu np. "INPST.NL@20".
Dla "FRACTIONAL SHARES" nie ma informacji o liczbie akcji i są przedstawiane jako np. "INPST.NL@FRACTIONAL SHARES".
Kosztem zakupu jest: "Koszt uzyskania przychodu w walucie rachunku"
Przychodem jest: "Przychód w walucie rachunku"
Przeliczenie przychodu/kosztu wykonywane jest przez aplikację przy pomocy prawidłowych kursów ze względu na błędy w raporcie XTB.
Niestety są przypadki błędnie wybranego kursu przez #xtb dla transakcji zamykanych w piątek ¯\_(ツ)_/¯ dlatego mogą być mikro różnice w wyliczeniach.
Na dniach pewnie zacznę dywidendy XTB.
#kalkulatorgieldowy #gielda #podatki
[Akcje]Błąd w wierszu 179
Przychód w walucie rachunku nie może być kwotą mniejszą od zera - "-151.94"
( ͡
Dane użytkowników latają mi obok nosa i sam je czyszczę przed dodaniem do zestawów testowych ;)
Jeśli po wyzerowaniu nadal będzie ten sam błąd to znaczy, że format jest ok i podeślij go na nfo@kalkulatorgieldowy.pl
Ten
jesli mam byc szczery to nie mam pojecia dlaczego jest tam wartosc ujemna, ale podeslalem plik (protonmail) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
[Akcje]Błąd w wierszu 6
Data zaksięgowania otwarcia jest w złym formacie. Dopuszczalny format: '2020-12-31 23:59:99'. Wartość przekazana: 2021-06-14 15:38
Data zaksięgowania zamknięcia jest w złym formacie. Dopuszczalny format: '2020-12-31 23:59:99'. Wartość przekazana: 2021-10-20 21:23:00
A w samym pliku widzę jeszcze co innego niż komunikat pokazuje:
np. 14/06/2021 15:38:05
Tutaj opisałem co i jak: https://www.wykop.pl/wpis/64254347/wazna-informacja-dla-klientow-xtb-xtb-potwierdzilo/