Aktywne Wpisy
Silvan01 +182
Czy jakies inne miasto w Polsce ma tak gigantyczne korki, jak #krakow? To w ogóle nie do życia miasto jest do jakiegokolwiek poruszania się. Chyba z 2 razy większe zagęszczenie aut niż we #wroclaw plus do tego jeszcze w tym drugim mieście na wakacje naprawdę aut jest mniej, a Kraków to ciągle wiecznie zatkany niczym woskowiną ucho bezdomnego ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#bluepill : Widocznie gdzieś źle postawiłem przecinek, dałem za dużo emotek, albo niepotrzebnie napisałem "czy się obraziła?" kiedy nie dopisywała mi przez cztery dni... Pewnie nie miała czasu, niepotrzebnie byłem taki nachalny!
#redpill : Widocznie byłem za mało dynamiczny i niewystarczająco pewny siebie! Zamiast pytać jej, czym się interesuje, powinienem od razu zaprosić ją do najdroższej restauracji w mieście! No nic, kupię kolejny kurs podrywu, zrobię sobie lepsze zdjęcia w nowym garniturze z droższym zegarkiem to na pewno raz dwa kogoś sobie znajdę!
#blackpill : Widocznie poszła pruć się z wysokim, wysportowanym Chadem bez zakoli i kwadratową szczęką… W jej oczach muszę być tylko żałosnym, genetycznym odpadem! No nic, czas zacząć szukać baby wśród Azjatek – one lecą na białych i nie są aż tak leniwe.
Z jaką pigułką utożsamiasz się?
@wqeqwfsafasdfasd: to jest myślenie bluepilla a nie redpilla.