Aktywne Wpisy

Bunch +23
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
stanley___ +2
#pytanie
Napisała do mnie dziewczyna kolegi (obecnie przechodzą kryzys) z zapytaniem czy bym nie chciał z nią pojechać na kilka dni w góry. Jej wujek ogarnie nam domek.
W sumie to myślałem nad jakimś krótkim wyjazdem regeneracyjnym ale nie miałem z kim. Tylko teraz pojawia się pytanie czy oby na pewno byłoby to w porządku wobec kolegi. Co o tym myślicie?
Nawet jej nie dotknę.
Napisała do mnie dziewczyna kolegi (obecnie przechodzą kryzys) z zapytaniem czy bym nie chciał z nią pojechać na kilka dni w góry. Jej wujek ogarnie nam domek.
W sumie to myślałem nad jakimś krótkim wyjazdem regeneracyjnym ale nie miałem z kim. Tylko teraz pojawia się pytanie czy oby na pewno byłoby to w porządku wobec kolegi. Co o tym myślicie?
Nawet jej nie dotknę.
źródło: temp_file1252786484093219342
Pobierz

Komentarz usunięty przez autora
@tusk:
Najbardziej mnie r---------a, że PO dało pokaz swoich umiejętności do działania w czasach kryzysu. Co prawda było to kryzys zupełnie innego kalibru niż konflikt zbrojny, ale dali dobre podstawy, żeby można było im zaufać, że wzięliby na klatę coś gorszego. A zamiast tego Polacy wybrali takich k----w nieudaczników ¯\_(ツ)_/¯
@su1ik: Dorzuciłbym do tego jeszcze rozmontowanie polskiej dyplomacji i pozbycie się ludzi z kontaktami i jakimś ogarnięciem geopolitycznym.
Ale tak - Macierewicz to najprawdopodobniej największy szkodnik.
@podbrodek: Coooo? xDDDDD Zobacz sobie kto opiera całą swoją taktykę na krytykowaniu zgniłego zachodu i ich ideologii niszczącej rodziny
http://www.polska-zbrojna.pl/Mobile/ArticleShow/15811
@pure_function: PKB to nie wszystko.
Do tego nie