@przedstawiciel_skrajnego_centrum: MON kupuje 100 żółwi bojowych od narciarza alpejskiego -> media pytają: po co to??? -> wykopek: skoro pytacie, to kasa musi być wydawana sensownie. Dobrze rozumiem twoją logikę? XD
@Alex_mski: otóż nie. Mam na myśli że możliwość kwestionowania zakupów przez media jest konieczna, żeby zakupy były sensowne. Gdyby kupowali żółwie, to opinia publiczna by ich zjadła, chyba że by się o tym nie dowiedziała. Bayaktary to pewnie dobry zakup, ale warto byłoby się zastanowić czy może nie ma lepszej alternatywy, albo czy nie dałoby się ugrać zaangażowania polskiego przemysłu
@przedstawiciel_skrajnego_centrum: Dobra, w takim razie zgoda. Język polski spłatał nam figla, bo twój komentarz można zrozumieć zarówno tak jak ty chciałeś by go rozumiano jak i tak jak ja go zrozumiałem ;p
Strona główna Allegro na święta 2006, czyli 19 lat temu. Tak, to jest cała strona główna portalu bez żadnych zablokowanych reklam. No i komu kuźwa przeszkadzał taki internet? xD #allegro #internet #webdev #nostalgia #kiedystobylo
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link