Wpis z mikrobloga

@r4x4: Tak przy okazji, jak członek Konfederacji/Partii Korwin #!$%@? coś o zajęciu Lwowa, to jakoś nie słyszę głosów oburzenia ze strony polityków tej partii - https://www.wykop.pl/link/6515771/czlonek-konfederacji-nawoluje-do-podboju-lwowa/

Jak koleżka z Porozumienia palnął podobną głupotę, to jeden z ważniejszych członków tego ugrupowania - Jan Strzeżek, dość szybko się od tego odciął i wyrzucił tego człowieka ze swojej partii.

nawet takiej sytuacji nie przepuszczą byle tylko szczuć.

Jakiej sytuacji?
źródło: comment_1645796082TNWODsVqLapR2QfFYbiXLl.jpg
@vulfpeck: Koleś, ja mam się interesować każdym kto choć przechodził obok kogoś z Konfederacji? Daruj sobie, mam własne życie by się nie zajmować takimi głupotami. I nie, nie jestem za tym by prowadzić wojnę ofensywną, te miasta powinny trafić, ale do naszej strefy wpływów, powinny być od nas zależne gospodarczo, a nie podbite militarnie.
@vulfpeck: @vulfpeck: Nie, nikt w Konfederacji nie popiera podejmowania działań militarnych działań ofensywnych, to nie te czasy, dzisiaj się działa gospodarczo. A gościa nie znam, dopiero co zobaczyłem że ktoś taki istnieje, ale i tak mam go gdzieś.