Wpis z mikrobloga

@swiety_spokoj: Kobiety są do bólu pragmatyczne i bierne. Angażują się tylko w to co im się opłaca a p---------e o ich empatii można sobie wsadzić w dupe. Problem z całą logiką kobiet jest taki że chcą mieć przywileje wysoko postawionych mężczyzn nie biorąc w zamian żadnej odpowiedzialności. Jak coś się zesra to po prostu kulą ogon i zamieniają się w ciche posłuszne myszki co widać na przykładzie obecnej wojny. W
  • Odpowiedz
@swiety_spokoj:

Samice niech pozostaną samicami i niech się nie mieszają tam gdzie ich nie potrzeba.
Jak mogę jeszcze jakoś znieść naturę kobiet ale irytuję mnie kiedy one chcą pokazać że one też potrafią a później wiadomo...ponad 40% nie pracuje bo studiach.
  • Odpowiedz
@Fekalny_okuratnik: jakiej mizogini, od kiedy zwracanie uwagi na tą hipokryzję ,,równości" gdzie faceci mają same obowiązki a kobiety same przywileje bez konsekwencji to mizoginia
po prosty faceci są już tym zmęczeni, jeszcze gdyby szacunek z tego mieli, to nawet tego nie mają, cały czas pluję się na nich a w najlepszym przypadku nie widzi
  • Odpowiedz
@harold97: W dodatku kobiety dalej chcą więcej bo są po prostu przyzwyczajone do traktowania ich jak jajko i już nawet nie dostrzegają tego że na każdym kroku mają benefity. Dla nich to bańka zwykłej rzeczywistości. To tak jak człowiek głupi nie jest świadomy tego że jest głupi. Jak chcą równouprawnienia to niech dostaną też równy podział obowiązków - wtedy wszystko się szybko skończy.
  • Odpowiedz
@elena-mary:

Tania manipulacja i wybitny argument,brawo.

No jeśli jesteś kobietą to w twoim egocentrycznym pustym łbie nie kiełkuje myśl ze względu na płeć nie masz takich doświadczeń.
Jeśli nie masz argumentów to nie stosuj argumenty ad personam bo to słabe i żałosne.
  • Odpowiedz
wyobraź sobie, że pracuję na etacie i prowadzę działalność więc znowu pudło z domysłami....

@elena-mary: nie było żadnego celowania. Nikt nie pytał, co robisz. Jedynie celowanie i pudło jakie było to Twoje w moją osobę - bo nie byłem nigdy odrzucony, ani nie jestem samotny.

To, że nie wpisujesz się w obraz statystyczny k0biet, na których emerytury musimy pracować to nie znaczy, że tego problemu nie ma. Oczywiście w Twoim
swiety_spokoj - > wyobraź sobie, że pracuję na etacie i prowadzę działalność więc zno...

źródło: comment_1645988246AclESq6quggjApdbf0r82k.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@swiety_spokoj: ojej przegrałam z mocnym i merytorycznym argumentem "bo masz tzipe" XD czuję sie zaorana :D
Ja się nei wpisuje w obraz, tak smo moja matka, moje ciotki, 90% moich koleżanek. Oczywiście są wśród kobiet żenujące jednostki ale to tak samo u mężczyzn ale wykopki muszą tylko siać ferment, ze baby złe a faceci wiecznie cierpiący męczennicy... nudne.
  • Odpowiedz
Ja się nei wpisuje w obraz, tak smo moja matka, moje ciotki, 90% moich koleżanek.

@elena-mary: dowód anegdotyczny.

bo masz tzipe

Imo to był słuszny argument. U kobiet panuje ogromna niewiedza na temat problemów mężczyzn, nierówności prawnych i tak dalej. To wynika w dużej mierze z faktu posiadania cipy, czyli bycia kobietą.
  • Odpowiedz