Aktywne Wpisy
1dlaczegoja1 +4
#slubodpierwszegowejrzenia
Viola powinna zostać ekspertką. Czego ta Karolina właściwie chce od Kołcza? Co on takiego zrobił? Że powiedział "starajmy się dobrze wypaść w programie"? To taki grzech? Na jakiej podstawie sądzicie, że poszedł do programu po zasięgi? Gdyby Karolina chciała z nim być to myślę że byliby małżeństwem i za 20 lat. I też powiedzielibyście że on tylko udaje i wcale nie chce żony?
Prawdę mówiąc, Kołcz jest jedynym sensownym
Viola powinna zostać ekspertką. Czego ta Karolina właściwie chce od Kołcza? Co on takiego zrobił? Że powiedział "starajmy się dobrze wypaść w programie"? To taki grzech? Na jakiej podstawie sądzicie, że poszedł do programu po zasięgi? Gdyby Karolina chciała z nim być to myślę że byliby małżeństwem i za 20 lat. I też powiedzielibyście że on tylko udaje i wcale nie chce żony?
Prawdę mówiąc, Kołcz jest jedynym sensownym

Vendigoo +17
#raportzpanstwasrodka Nasz artysta, chyba z tantiemów, już dorobił się pralki, no no no..
źródło: Sibi 7
Pobierz

@Fekalny_okuratnik: podwójne standardy to ich standard. W-----a mnie to strasznie, że te gadziny dostają wszędzie benefity via spermiage i nikt z tym w końcu czegoś nie zrobi.
Samice niech pozostaną samicami i niech się nie mieszają tam gdzie ich nie potrzeba.
Jak mogę jeszcze jakoś znieść naturę kobiet ale irytuję mnie kiedy one chcą pokazać że one też potrafią a później wiadomo...ponad 40% nie pracuje bo studiach.
po prosty faceci są już tym zmęczeni, jeszcze gdyby szacunek z tego mieli, to nawet tego nie mają, cały czas pluję się na nich a w najlepszym przypadku nie widzi
@elena-mary: nigdy nie zostałem odrzucony
Tania manipulacja i wybitny argument,brawo.
No jeśli jesteś kobietą to w twoim egocentrycznym pustym łbie nie kiełkuje myśl ze względu na płeć nie masz takich doświadczeń.
Jeśli nie masz argumentów to nie stosuj argumenty ad personam bo to słabe i żałosne.
Dzięki za rozrywkę
@elena-mary: bo masz cipę. Bez cipy nie byłoby Ci do śmiechu jakbyś miała z---------ć na emerytury starych dziadów
@elena-mary: nie było żadnego celowania. Nikt nie pytał, co robisz. Jedynie celowanie i pudło jakie było to Twoje w moją osobę - bo nie byłem nigdy odrzucony, ani nie jestem samotny.
To, że nie wpisujesz się w obraz statystyczny k0biet, na których emerytury musimy pracować to nie znaczy, że tego problemu nie ma. Oczywiście w Twoim
źródło: comment_1645988246AclESq6quggjApdbf0r82k.jpg
PobierzJa się nei wpisuje w obraz, tak smo moja matka, moje ciotki, 90% moich koleżanek. Oczywiście są wśród kobiet żenujące jednostki ale to tak samo u mężczyzn ale wykopki muszą tylko siać ferment, ze baby złe a faceci wiecznie cierpiący męczennicy... nudne.
@elena-mary: dowód anegdotyczny.
Imo to był słuszny argument. U kobiet panuje ogromna niewiedza na temat problemów mężczyzn, nierówności prawnych i tak dalej. To wynika w dużej mierze z faktu posiadania cipy, czyli bycia kobietą.