Aktywne Wpisy

Vidella +3
Chłopcy są jacyś nienormalni. Moja przyjaciółka ma (albo miała, aktualnie ciężko powiedzieć) chłopaka. Są ze sobą ponad rok. Parę tygodni temu mieli poważną kłótnie i "zerwali" ze sobą. W cudzysłowie, bo po jakimś tygodniu do siebie wrócili, zerwanie w emocjach. Moja przyjaciółka przez ten czas spotykała się z jednym chłopakiem no i przespali się ze sobą kilka razy.
Jakiś czas później (po paru tygodniach, tj wczoraj) wyszedł jakiś temat, że ten jej
Jakiś czas później (po paru tygodniach, tj wczoraj) wyszedł jakiś temat, że ten jej

posepny1 +302
Dla mnie chłop pokazał ze ma jaja i zrobił co potrafił.
Jego koledzy oligarchowie już dawno na Malediwach. Podziwiam go i szanuje za decyzje!
#ukraina #wojna #rosja
Komentarz usunięty przez moderatora
@Smutny_procesorr: niby tak, tyle że Putin niespecjalnie go o cokolwiek pytał i proponował. A dzisiaj nie odbierał od niego nawet telefonu
Komentarz usunięty przez autora
@Paster_88: Trochę tak, ale z drugiej strony, nie pozostawił albsolutnie żadnych wątpliwości co do tego kto dąży do rozpętania wojny.
@Kazach_z_Almaty: a moze ta wojna to np jest jeden ze skutkow wyboru komika na prezydenta?
@Smutny_procesorr: Nie wystarczy/. Bo jak zwykle kreujecie sztucznie bohatera.
Co mial innego zrobić? Powiedzieć "bierzcie nas"?
@Kazach_z_Almaty: O tak, pamiętam ile na wykopie było komentarzy, że "komika sobie wybrali na prezydenta, pewnie na pasku Putina".
@Smutny_procesorr: Ale czym pokazal te jaja, do #!$%@??? Co innego mogl zrobić? "Bierzcie nas"? Powiedz mi dalczego robisz z niego bohatera
Prawdziwy przywódca zawiązywałby sojusze wobec zagrożenia agresją jak próbował to robić Lech Kaczyński chociażby gdzie do zaatakowanej
@Smutny_procesorr: może dlatego, ze nie jest "kolegą Oligarchą". jest aktorem, ktory tak przekonująco zagrał prezydenta Ukrainy, że Ukraińcy go wybrali.