Aktywne Wpisy
Villeman +50
Kitka wróciła z podwórza przedwczoraj wlokąc się praktycznie na tylnych łapach. Myślę sobię - przetrącony kręgosłup. W domu jednak widzę, że daje rade z biedą chodzić, jednak ogon jak martwy, ani rusz. Coś z nim nie tak? Może coś innego? Późna pora, brak otwartego gabinetu weterynarza, nic nie zrobię. Staram się pomóc jak tylko się da, widzę że cierpi, na noc ustawiam budzik co dwie godziny, aby sprawdzić, czy jest okej i
badreligion66 +122
https://myanimelist.net/anime/34881/Aho_Girl
Dziewczyna Debil
Produkt zgodny z opisem na opakowaniu. Główna bohaterka to żeński odpowiednik Waldusia ze Świata Według Kiepskich, wzbogacona o brak jakiegokolwiek instynktu samozachowawczego. Główny aspekt komediowy tej serii opiera się na jej niepohamowanym entuzjazmie w realizacji aktualnie dominujących urojeń lub działań podjętych na bazie całkowitego niezrozumienia otaczającego jej świata. A potem dostaje #!$%@?ę pod oko/lepę na ryj/prawy podbródkowy od chłopaka w którym się #!$%@?. Okazywanie uczuć też nie wychodzi jej najlepiej, akcje w stylu podwijanie spódniczki "patrz to są moje majtaski, zostaniesz moim mężem?" są na porządku dziennym.
Generalnie ostra żenuła, ale od czasu do czasu trafi z żartem, a czasami jest tak głupie, że aż śmieszne, więc nie jest tak źle. Jako guilty pleasure się nada. Zwłaszcza, że odcinki po 12 minut, więc można szybko lyknąć.
@kinasato: Myślę jednak, że Walduś przy dzisiejszej bohaterce to niezły filozof i niczego sobie inteligent.
kto zatwierdza takie coś xD, przecież to jest tworzone z myślą że pieniądze za produkcję się zwrócą