Aktywne Wpisy

git_commit +159

barto +163
Chuop chciał zaoszczędzić i postawił sobie sam taras, ja pergole trochę dumny jestem z siebie można plusy dla atencji ale też z----c można bo wszystko sam a to pierwsza pergola chuopa i kontakt z drewnem #diy #chwalesie #budujzwykopem
źródło: 1000009886
Pobierz

#polskiedrogi #stopcham
@wyciek_pamieci: A tam gdzie mieszkasz, to jak się pomyli to wrzuca lampkę i cierpliwie czeka, aż ktoś uprzejmy widząc pomyłkę takiego wpuści, czy jednak mają w------e na resztę czekających i bezpardonowo omijają komitet kolejkowy.
Staram się ustalić w jakim chlewie czy kartonie mieszkasz, no bo musisz mieć jakieś gówniane wzorce, skoro akceptujecie patologię zamiast z nią walczyć.
@bylem_zielonko: Życzeniowe myślenie, nie znajdujące odzwierciedlenia w niczym. Jeśli byłaby tu współwina, to jeśli jadąc główną przekroczyłbyś prędkość, a następnie uderzył w pojazd wyjeżdzający z podporządkowanej, który w wyniku uderzenia przemieścił się na przystanek i dalej jak w opisie. Takich spraw na szczęście
Był pierwszy, jechał na swoim pasie, miał pierwszeństwo. (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
Ameba społeczna omijająca korek niestosowanie się do znaków poziomych, wymuszenie, stwarzanie zagrożenia - wyczuwam sprawę w sądzie i
@adam-turowski-16: a sam zrobiłeś wszystko co było w twojej mocy aby go tylko nie wpuścić xD
@pawelpablito: Czyli jeśli ktoś będzie rezygnował ze swoich praw to ktoś inny będzie mógł celowo to prawo łamać.
Komentarz usunięty przez moderatora
@adam-turowski-16: jasne, nie raz pewnie przechodziłeś obok z podkulonym ogonem gdy ktoś obijał mordę innemu. Wielki kozaczek w metalowej puszce. Zwykła p---a napinacz
@bylem_zielonko: Czyli z łatwością przytoczysz kilka wyroków o współwinie.
Koniecznie poczytaj co to jest wykroczenie szkodowe i
Jakby z takiego zachowania jak na nagraniu wynikła katastrofa w ruchu lądowym, sprawa była medialna wtedy nagrywający mógłby zostać oskarżony chyba np z powództwa cywilnego etc - nie dostałby mandatu z kodeksu
Najpierw o tym, że nieraz sąd orzeka o współwinie, następnie przeskakujesz na zajechanie drogi, które ze współwiną nie ma nic wspólnego.
Następnie przytaczasz sprawę, gdzie każdy kierujący jest rozliczany, za popełnione wykroczenia.
Myślę, że temat się już wyczerpał.
https://autokult.pl/27068,co-to-jest-przyczynienie-sie-do-wypadku-drogowego
Poza tym przypomnę co napisałem wyżej - nagranie urywa się w momencie kiedy nagrywający pewnie zaczął zajeżdzac drogę BMW. No i w samej treści wpisu przyznaje się, że jechał specjalnie w ten sposób, więc