Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@szurszur: a myślisz, ze generalnie to wynika z tego ze poszukuje zawsze kontrowersyjnego poglądu zeby o nim gadano? Jakby konflikt był nowa zelandia - Australia to przy 90% poparcia jednego on p---------y w obronie drugiego? Czy faktycznie te pieniądze z Kremla i dobre układy powodują, ze na serio sieje propagandę?

Z korwinem mam wrażenie, ze to moze być to pierwsze.
  • Odpowiedz
@Xianist: stara ruska dwulicowa k.rwa.Ujadał na UE za politykę migracyjną ale gdy ciapaków nasyła do UE białoruski kartofel to wszystko gra.
  • Odpowiedz
@wpt1: Korwin nie jest ruskim agentem ale z pewnością jest prorosyjski tak samo jak proniemiecki czy pro tu wstaw każdy inny kraj. Za to na wykopie forsowana jest teza że jest ruskim agentem, to wam podpowiem, ruskimi agentami są ci którzy najgłośniej na rosję krzyczą
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
a myślisz, ze generalnie to wynika z tego ze poszukuje zawsze kontrowersyjnego poglądu zeby o nim gadano? Jakby konflikt był nowa zelandia - Australia to przy 90% poparcia jednego on p---------y w obronie drugiego? Czy faktycznie te pieniądze z Kremla i dobre układy powodują, ze na serio sieje propagandę?

Z korwinem mam wrażenie, ze to moze być to pierwsze.

@iAmTS: raczej to piwerwsze. Typ to taki modelowy ENTP ( ͡
  • Odpowiedz
@szurszur: @Serrrek: @Xianist: ja mam taki pogląd, że 11 września to amerykański false flag, Pearl Harbor wyczerpuje wiele znamion false flag (wiedzieli ale nie zareagowali żeby mieć poparcie do wojny), zamachy na teatr w Moskwie przez czeczenów to ruski false flag, radiostacja Gliwicka to niemiecki false flag, serio wszyscy to robią ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Xianist: @Serrrek: @szurszur:

Pomarańczowa rewolucja, Majdan w 2013 roku przez kogo był inspirowany i koordynowany?

Nie oszukujcie się, zachód próbuje przeciągnąć Ukrainę na swoją stronę - i to że to może być dobrze dla Ukraińców to tylko przy okazji - równie dobrze może być koszmarnie źle i Ukraińcy będą umierać po to żeby
  • Odpowiedz
Majdan w 2013 roku przez kogo był inspirowany i koordynowany?

@Phallusimpudicus: Inspirowany przez Janukowycza, który podpisał umowe gospodarcza z Rosja i ten wybór cywilizacyjny nie spodobał sie wielu Ukraińcom. Wyszło troche ludiz, protestowali, ale pewnie rozeszłoby sie po kosciach, bo wiadomo, ze po jakimś czasie ludzie ustpeują, ale doszło do brutalnej pacyfikacji grupki młodych ludzi, których zostało na noc kilkudziesiaciu. Po tych nagraniach wyszły już dziesiatki tysiecy i w nocy
  • Odpowiedz