Wpis z mikrobloga

Tak dla porządku - twarde jądro (pun intended) spadkowiczów mnie już dawno temu zablokowało, żeby im nikt narracji nie popsuł. I przykładowo taki @marcinpodlas8 bredzi sobie wesoło w równoległym wpisie, że jestem kredyciarzem, mimo, że wielokrotnie mówiłem, że sam kredytu nie mam. W piątkowy wieczór tag coraz bardziej przypomina sektę, albo imprezę w piwnicy. Marcinku, nikt nie twierdzi, że 100% kredyciarzy jest w tip-top sytuacji. Ale kredyciarzy z problemami jest na tyle mało, że marzenia o dorabianiu się na cudzym nieszczęściu się nie spełnią. Trzeba będzie na to mieszkanie dalej uczciwie z---------ć. I to będzie dopiero: hard to swallow pill.

A poza tym aktualnie już chyba cała opozycja prześciga się w pomysłach jakby tu kredyciarzy podratować - PO i Lewica na pewno, a to prawdopodobnie oni będą tworzyć kolejną koalicję rządową po wyborach.

#nieruchomosci #kredythipoteczny
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Ja np. poluję na fajną nieruchomość w Hiszpanii, gdzie wyjątkowo warto teraz kupować.

@panstolec: Tak, zwłaszcza przy skali problemu "occupas" i tamtejszych podatkach - nic tylko się ładować w Hiszpanię! A potem płacić za firmy ochroniarskie, bo jak w 48h nie opróżnisz "swojego" domu albo mieszkania, to już nie będzie "twój". Ty myślisz, że wszyscy dookoła to idioci i nie potrafią czytać, co tam się dzieje? I to mnie nazywałeś
  • Odpowiedz