Aktywne Wpisy
OVHcloud +90
Cześć!
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
mickpl +464
Stano pedzioł w Kanale Zero, że nie ma pojęcia jak zrobić materiał o lobbingu co do dopłacania deweloperom, dłuższy niż 15 minut, żeby był interesujący i żeby było w ogóle o czym gadać.
No nie wiem. Chyba się da, ja tłukę w koło tylko o tym XD
Stano, do boju. Wątków jest dużo i są ciekawsze niż nawet kariera Natalii Jaroszek.
#nieruchomosci
No nie wiem. Chyba się da, ja tłukę w koło tylko o tym XD
Stano, do boju. Wątków jest dużo i są ciekawsze niż nawet kariera Natalii Jaroszek.
#nieruchomosci
#pytanie #wychodzimyzprzegrywu #warszawa
@r4do5: No, można nie planować rzeczy wymagających ciszy i spokoju. Albo wezwać policję aby już czekali na pierwsze pijackie darcie ryja ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@cutecatboy: Tylko pisał posty na wykopie:
Sąsiad co 3 dni n--------a muzyką i robi imprezę. Strasznie mu zazdroszczę, bo
@r4do5: Co? ze coś jest albo zafiksowane i nie da się zmienić albo można to zmienić w ostatniej chwili "bo ma się czas"? Nic pomiędzy? xD Większość rzeczy można zmienić jak ma się informacje z wyprzedzeniem, nazywa się to planowaniem.
dla mnie by nie miało znaczenia że sąsiad wcześniej przyszedł poinformować, dzwoniłbym na policję tak czy srak, jakby się zachowywali jak zwierzęta.
@tolman123: jeżeli ktoś z sąsiadów ma słyszeć to w ogóle nie robić. Proste.
@advert nie prościej byłoby najpierw pójść i zapytać czy nie mogliby być trochę ciszej?
moi sąsiedzi co jakiś czas wyjeżdżają i wtedy ich gówniarz robi imprezę. w-----a mnie niesamowicie, że to ja muszę się osobiście fatygować do gamonia, który nie potrafi się zachować.
więc zupełnie nie dziwię się osobom, które od razu dzwonią po policję.
@pawelczixd: u mnie sasiedzi tak robią (。◕‿‿◕。)