Aktywne Wpisy

4mmc-enjoyer +20
Jak to jest, że w każdym artykule/wiadomości/nowości/... o samochodzie elektrycznym, ZAWSZE najbardziej molestowany argument to "moim 1.9tdi robię 1000km na strzała, zrobisz to tym elektrykiem???" - jakby to miał być jakiś wyznacznik użyteczności samochodu.
Przecież bardzo mało osób dojeżdża 100km w jedną stronę do roboty, więc wytłumaczcie mi jaka to niby jest przeszkoda?
Serio wy dzień w dzień walicie tyle kilometrów, że zasięg elektryka wam nie wystarcza?
A nawet jakbyś już miał jechać nad te
Przecież bardzo mało osób dojeżdża 100km w jedną stronę do roboty, więc wytłumaczcie mi jaka to niby jest przeszkoda?
Serio wy dzień w dzień walicie tyle kilometrów, że zasięg elektryka wam nie wystarcza?
A nawet jakbyś już miał jechać nad te

CzosenWan +55
źródło: IMG_20251027_125026827_HDR
Pobierz

@m4cias: Nie, to nie jest żaden symbol
@Lipathor: Odpowiadałem pierwotnie na zdjęcie chleba.
Co do Eucharystii to doczytaj czym jest konsekracja i na czym polega wiara w rzeczywistą obecność w tym momencie, Mszy Św., choć wiemy, że to chleb i wino.
@wojtas_mks: to nie powinieneś odpowiadać mi tylko temu, co posta wstawił, bo w moim pojawiła się Eucharystia. Więc albo kłamiesz albo nie ogarniasz.
@wojtas_mks: dobrze to wiem, w końcu zostałem wychowany w wierze katolickiej i
źródło: comment_1644939468qK79nNfWfXesPakwLcM6j9.jpg
Pobierz@Lipathor: Jak widać KK nadal nie uczy się na błędach i daje je każdemu jak leci.
@m4cias: przepadnij heretyku
@Lipathor: Ogarniam. Jeśli uznajesz, że to katolik powie, że "to ciało Żyda sprzed 2000 lat" to mijasz się z prawdą ( ͡° ͜ʖ ͡°)