Wpis z mikrobloga

@waters: a nie możesz iść jak człowiek i zrobić test? Wyjdzie ci omicron to posiedzisz se na izolacji 7 dni. Moim zdaniem możesz mieć problem jeśli go nie zrobisz bo kwarantanna jest po to by zrobić test i kończy się wraz z wynikiem negatywnym. Kwarantanna to nie L4. Izolacja to L4 a ja dostajesz po pozytywnym wyniku
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@waters: dzwoń do sanepidu, bezprawna kwarantanna bo nie mają ani wyniku testu do którego nie przystąpisz, ani nie mają dowodu że miałeś z kimś kontakt. Ja tak zrobiłem i cacy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@waters: Co ostatecznie zrobiłeś? Kontaktował się ktoś z Tobą z sanepidu? Ja dostałem skierowanie, na test nie poszedłem, siedzę na kwarantannie, ale nikt mnie o niej właściwie o niej nie poinformował, żadnych kontroli itp. Tak sobie siedzę i myślę czy ja mam kwarantannę czy nie mam :D
@wojciecharmata już mi się wczoraj o 22 skończyła, dostałem sms że koniec, na test nie poszedłem. Także tego. Jeśli nie wiesz czy masz to dziwne. Nie dostałeś smsa i nie dzownil automat że masz? Wejdz na konto zus Pue będziesz widział w zakładce kwarantanna ew zainstaluj aplikacje ( najlepiej na jakimś starym tablecie) i tam masz podane do kiedy kwarantanna. Mnie lekarka wprowadziła w błąd ( celowo bo chyba uznała ze symuluje)