Aktywne Wpisy
Beesly +4
Jest tu ktoś, komu udało się wyleczyć chrapanie? Jak do tego doszliście?
Mój niebieski tak chrapie, że odkąd urodził nam się bobas śpimy w osobnych pokojach bo stary nas budzi chrapaniem xD dopóki nie mieliśmy dziecka spałam w stoperach, no ale teraz nie mogę ze względu na dziecko, wiadomo. No i męczy nas to osobne spanie już ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Powiedzcie proszę czy udało się komuś z
Mój niebieski tak chrapie, że odkąd urodził nam się bobas śpimy w osobnych pokojach bo stary nas budzi chrapaniem xD dopóki nie mieliśmy dziecka spałam w stoperach, no ale teraz nie mogę ze względu na dziecko, wiadomo. No i męczy nas to osobne spanie już ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Powiedzcie proszę czy udało się komuś z
Mirki z #perfumy #oszukujo Pragnę Was ostrzec przed użytkownikiem PARTIBOI. Wystawiał tu na sprzedaż różne perfumy. Tydzień temu dogadałem się z nim na zakup Tom Ford Noir Extreme. Wysłałem mu 300 PLN blikiem. Jak już dostał kasę to nagle złapał wirusa. Kilka wiadomości wymieniłem z nim. Zadeklarował że do końca tygodnia wyślę. Jak możecie się domyślać nie wysłał. Wpisy usunął, a telefonu nie odbiera. Koleżka źle trafił bo
Teraz chciałbym spróbować jednak założyć soczewki, macie jakieś sprawdzone porady jak to najłatwiej zrobić? Znalazłem taki filmik na yt: https://www.youtube.com/watch?v=uDRN3jBUeS0 myślicie, że te rady są okej, czy jednak trochę bullshit?
#wzrok
#soczewki
@fishery: ale sciagasz je na noc? czy chodzisz tak w nich miesiąc?
@fishery: O #!$%@? miras odwaznie, jak co to wołaj na pierwsza infekcje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@fishery: a na ulotce "za rekomendacja optometrysty/okulisty" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Branie prysznica w soczewkach to proszenie się m.in o amebe (acanthamoeba keratitis)
Generalnie dobra praktyka jest sciaganie miesięcznych na conajmniej jedna noc, ale jak to mówia, Twoje oczy Twój wybor to co ja bede wywody pisał, dwa lata i oby
Zdejmuj odwrotnie, przesuń w stronę kącika oka to się sama podwinie i łatwo będzie ją zdjąć