Aktywne Wpisy
w__w +97
Co jest urwa z tymi p0lakami-kier0wcami xD Jade 50 (idealnie rowne wg wskazan gps, wiec przecietny kierowca mial na loczniku wiecej niz 50) w zabudowanym i kazdy chcial mnie wyprzedzac XD
Serio jest tak, ze jezdzac codziennie po Niemczech czlowiek jezdzi z kultura, a tutal wlacza sie w czlowieku cham i agresja na drodze…
#polskiedrogi #polska #prawojazdy
Serio jest tak, ze jezdzac codziennie po Niemczech czlowiek jezdzi z kultura, a tutal wlacza sie w czlowieku cham i agresja na drodze…
#polskiedrogi #polska #prawojazdy
jaavi666 +64
#ciaza #rodzicielstwo #dzieci
Staralismy sie z rozowym o dziecko przez 2 lata
Wreszcie na poczatku roku sie udalo z mala pomoca kliniki (naturalnie)
Później się okazało, że będą blizniaki...
... a teraz że dwie dziewczyny...
... z kim będę układać lego, grać w gry i naprawiać auto? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Także życie zaskakuje i już szukam bagażnika dachowego do auta
Staralismy sie z rozowym o dziecko przez 2 lata
Wreszcie na poczatku roku sie udalo z mala pomoca kliniki (naturalnie)
Później się okazało, że będą blizniaki...
... a teraz że dwie dziewczyny...
... z kim będę układać lego, grać w gry i naprawiać auto? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Także życie zaskakuje i już szukam bagażnika dachowego do auta
1. Bądź dzbanem który nie rozumie matematyki na poziomie gimnazjalnym (tyle wystarczy na 30% z matury)
2. Brawo, jesteś lewicowcem.
A potem ludzie się dziwią, że lewica ma tak debilne pomysły, jak ustawowe podniesienie każdemu pensji o 2000 zł jako sposób na walkę z inflacją XDD
#heheszki #humorobrazkowy #bekazlewactwa #rakcontent #gospodarka #edukacja #patologiazewsi
@Thecule: no jestem, a to już wogóle dyskalkulicy mają bajlando xD
@skitarii: Kluczowa kwestia jest taka, że nie rozumiesz czym jest matura a próbujesz przedstawiać ją jedynie z perspektywy kogoś kto ją zdawał byle zdać, a w momencie gdy wiele osób w tym wątku Cię poprawia i tłumaczy Ci, że piszesz bzdury, odwracasz kota ogonem i fantazjujesz o jakichś mitycznych lewakach nie potrafiących zdać matury z matmy.
Przedmiot rozszerzony wymaga rozszerzonego programu nauczania, który wybierasz po zakończeniu edukacji podstawowej.
Jakie to przedmioty są potrzebne pod kątem studiów w Polsce. Wymień proszę jakiś przykład.
Matura na poziomie podstawowym sprawdza czy nadajesz się do dalszej edukacji tj. Dalszego przepalania pieniędzy podatników na Twoje wykształcenie.
@Phyrexia: to ty ją przedstawiasz z perspektywy jakichś idiotów, co nawet zdać jej nie potrafią. Ja
Nie, lewica jest od dbania o swoich ludzi, tak było zawsze.
Więc debilny postulat podniesienia pensji o 2000 idealnie do nich pasuje.
@wonsztibijski: można się samemu przygotować i przystąpić bez klasy o takim i takim profilu.
@wonsztibijski: zależy na jaki idziesz kierunek.
@wonsztibijski: jeśli napiszę maturę
@skitarii: Nigdzie tego nie zrobiłam. To tylko i wyłącznie Twoja uwaga. Najwyraźniej ubzdurało Ci się, że to był powód z jakiego ktoś nie chce matematyki na maturze i resztę już sam sobie błędnie zinterpretowałeś. W kółko powtarzasz te same bzdury jak zdarta płyta zamiast zwyczajnie przyznać do błędu i przeprosić po tym jak wiele osób powyżej Cię naprostowało, nie tylko ja. A Ty
"Wśród absolwentów liceów egzamin z matematyki zdało w liceach 88% uczniów, a w technikach - 77%"
Chyba nie jest aż tak źle z tym zrozumieniem materiału.
Zgadza się. Tak samo żaden przedmiot nie będzie dobrze opanowany, jeśli podstawę programową
@skitarii: 30% faktycznie nie jest jakimś probleme ale to co napisałes to bełkot XD