Wpis z mikrobloga

@beerman: No to już chyba wina instalacji wtyczek niewiadomego pochodzenia? Nie od dziś wiadomo, że dziurawa wtyczka może być furtką dla wirusów i włamań. Ja na WordPresssie od lat siedzę i tylko raz miałem problem gdy zainstalowałem znulledowaną wtyczkę.
@damianooo8: problem w tym, że wszystkie wtyczki, były od popularnych producentów, ta konkretna co mi wywaliła stronę to jest od 'grooni'.

@Moron: w sumie mam taką kopię w xampie na innym kompie, bo customowe pliki robiłem. może do odratowania będzie
@beerman: wiem, ostatnio klient mi tak zrobił, mówiąc ze chciał mnie wyręczyć

@Moron: raz zadziała raz nie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@damianooo8: duplicator od jakiegoś czasu ma mocne limity na free wersji. Sam zawsze robiłem tradycyjnie, sam ściągam z FTP, sam ściągam z phpMyAdmin i zawsze działało. Teraz mnie tylko gówno zaskoczyło
@beerman: duplicator fajny bo małych rzeczy, chodź przy pro czuć różnicę, czasem mam wrażenie że free jest specjalne popsute, raz dostałem licencję pro za darmo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
czasem mam wrażenie że free jest specjalne popsute

@Moron: jak najbardziej, pamiętam wersję z 2017 roku, która była kozak, a jakoś w tamtym roku jak chciałem tego użyć to sobie włosy z głowy wyrywałem, żeby się udało na free ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Moron: a co psują, z czym mogą być problemy? Ja używam często free i jest wszystko ok, z tym że głównie przenoszę świeże instalacje max 100-200mb