Aktywne Wpisy
taka_sobie_ +193
Nie byłabym z tatusiem mającym już guwniaka choćby był 10/10 albo ostatnim facetem na ziemi. Dlaczego? Kilka z brzegu powodów:
- na dzień dobry jestem na drugim miejscu
- wiecznie musi mieć kontakt z byłą, jeżdżąc do dziecka widzi się z nią, pije kawkę i #!$%@? wie co jeszcze tam robią jak dzieciak pójdzie na drzemkę, ale ja oczywiście pewnie miałabym zakaz kontaktu z byłymi xD
- wieczne wtrącanie się byłej w
- na dzień dobry jestem na drugim miejscu
- wiecznie musi mieć kontakt z byłą, jeżdżąc do dziecka widzi się z nią, pije kawkę i #!$%@? wie co jeszcze tam robią jak dzieciak pójdzie na drzemkę, ale ja oczywiście pewnie miałabym zakaz kontaktu z byłymi xD
- wieczne wtrącanie się byłej w
BlackBlack +107
Wkurzyłem się.
Jestem na 3 roku ekonomii i wykładowca w ramach zaliczenia jednej części wykładu poprosił o przygotowanie soczystej prezentacji o różnych podatkach.
Jedni mieli VAT, drudzy CIT, trzeci dochodowy, a ja dostałem akcyzę. Słusznie stwierdził, że nie mają to być definicje, nudne zdania i tabeleczki, bo to już wiemy, tylko żebyśmy do tematu podeszli kreatywnie, poczytali, jak to wygląda w innych krajach na świecie, zrobili porównanie, znaleźli jakieś ciekawostki i przytoczyli
Jestem na 3 roku ekonomii i wykładowca w ramach zaliczenia jednej części wykładu poprosił o przygotowanie soczystej prezentacji o różnych podatkach.
Jedni mieli VAT, drudzy CIT, trzeci dochodowy, a ja dostałem akcyzę. Słusznie stwierdził, że nie mają to być definicje, nudne zdania i tabeleczki, bo to już wiemy, tylko żebyśmy do tematu podeszli kreatywnie, poczytali, jak to wygląda w innych krajach na świecie, zrobili porównanie, znaleźli jakieś ciekawostki i przytoczyli
Był pogodnym, zawsze uśmiechniętym chłopcem, prześladowanym jednak przez równieśników za lekką nadwagę.
Odkąd pamiętam, interesował się trójbojem siłowym - na 15 urodziny kupiłem mu nawet Westside Barbell Book of Methods.
Chłopak miał naprawdę spory potencjał - wystarczyło poprawić kilka mankamentów technicznych (troszkę węższe ustawienie stóp przy przysiadzie, mocniejsze wypychanie kolan przed palce), a widziałbym go nawet jako faworyta na zawodach w kategorii U16.
Niestety, chłopak popadł w złe towarzystwo i bardzo wcześnie zaczął brać sterydy anaboliczne. Powtarzałem wielokrotnie, że ten sport to maraton, a nie sprint - że ma przed sobą jeszcze wiele lat, zanim osiągnie swój naturalny potencjał.
Z miesiaca na miesiąc coraz trudniej było z nim rozmawiać - momentami miało się wrażenie, że jego wypowiedzi są wręcz zapętlone, powtarzane wielokrotnie. Trądzik powstały w wyniku stosowania sterydów anabolicznych tylko pogłębił depresję - brat przestał wychodzic z piwnicy (mieliśmy tam zorganizowaną siłownie), przestał z nami rozmawiać, zamknął się w sobie.
Braciszku - jeśli to czytasz, odezwij się. Nie wszystko stracone, uda nam się to razem naprawić.
#mikrokoksy #heheszki #mirkokoksy #sterydy
JESTEM SPELNIONY. MOGE UMIERAĆ
Komentarz usunięty przez autora