Aktywne Wpisy

Marek_Tempe +171

źródło: temp_file2478998183793522412
Pobierz
WielkiNos +120
juleczka obraża mającego 400 hektarowe gospodarstwo rolnika. Nieskalana myślą istota twierdzi, że to co robi rolnik jest niepotrzebne (wiadomo, jedzenie jest ze sklepu), ma tylko malutką działeczkę na własny użytek (400 hektarów jej się pomyliło z 400 metrów) i w ogóle to ją nudzi i nie dorasta do jej poziomu. Ja bym powiedziała, że pan jej poziom sporo przerasta, bo trudno nie przerastać czegoś będącego poniżej dna. Szkoda, że juleczka nie zrozumiała,

- Stopy procentowe 30%
- Stuhr, Ochojska, Lis, Janda, Holland co chwile występują w TVP i pouczają "zacofanych" polaków jak mają życ
- Inflacja 20%
- Benzyna po 15zł
- Związki i adopocja przez LGBT i inne promocje zboczeń
- Brak dodatków inflacyjnych, tarcz i dopłat do ogrzewania
- Paszporty covidowe byłyby pewnie obowiązkowe do teraz żeby się podlizać kolegom z WEF
- Przymusowe szczepienia na covid
- Brak w inwestycji w drogi ekspresowe oraz obwodnice miast
- Zalew nielegalnych imigrantów przysłanych przez putina bo "trzeba być empatycznym"
- Poadatki od posiadania samochodu spalinowego i domu na własność bo "ekologia"
- Pałowanie polaków na marszu niepodległości
Z dwojga złego to już wolę to co teraz jest. Ale mój głos i tak idzie na konfederację
#inflacja #ukraina #polska #4konserwy #polityka #nieruchomosci
Tyle różnych kandydatów, a na wykopie robi się circlejerk Platformy xD Chyba każdy, kto ma więcej niż 30 lat doskonale pamięta tamte rządy.
@Viado: wybierz
@Romska_Palo_Ul_Laputa: daleko mi od fanatyzmu, ale takie bzdury co OP wypisuje to tragedia.
@nietak7: tyś chyba na głowę upadł, że oczywistego trolla przyrównujesz do konfy. Jak widać propaganda PISu weszła wam już mocno do głowy i się żrecie z jedynymi ludźmi, którzy faktycznie chcą coś zmienić.
To Prawo i Sprawiedliwość spowodowało drożyznę a zwłaszcza premier Mateusz Morawiecki poprzez prowadzenie polityki hiperinflacji w Polsce.
źródło: wiem-ze-to-wy-pisowcy-kurna-jak
PobierzW sumie to jest to dość zabawne, bo z podobnej strategii na początku inwazji na Ukrainę korzystały ruskie boty.
Przez takich ludzi jak Ty, zwykli