Aktywne Wpisy
Lewusx +112
Dużo pytań o to czy da się kupić spodnie na takie uda?
Da się.
Pytania czy jest powodzenie u kobiet?
Jest.
Czy wyglądam jak monstrum na codzień?
Chyba nie.
Da się.
Pytania czy jest powodzenie u kobiet?
Jest.
Czy wyglądam jak monstrum na codzień?
Chyba nie.
Czy kulturystyka to kalectwo?
- Tak. 36.0% (578)
- Tak i to jak. 64.0% (1027)
EnzoMolinari +40
Nowa funkcjonalność w Volkswagenie. Powinni wprowadzić to od razu seryjnie do wszystkich aut wszytkich producentów. I tak nie może wydarzyć się nic gorszego niż jeździec bez głowy na autostradzie.
#samochody #motoryzacja #ciekawostki
#samochody #motoryzacja #ciekawostki
Dlaczego januszexy nie organizuja wycieczek ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#pracbaza #januszex #gownowpis
Nie polecam.
JEZU
kiedyś przyjechał dyrektor z zagramanicy. Idę sobie korytarzem i mówię mu HELLOŁ i uśmiecham się, on to samo i super. Idziemy tak w tym samym kierunku, a przed nami idzie dwóch sebixow właśnie z produkcji i jeden do drugiego JA P------E JAK JA NIENAWIDZE TEJ Z------J
Jeśli biorąc pod uwagę konsekwencje to gdybym była dyrektorem i bym usłyszała taki tekst to bym zapytała o nazwisko i bym podziękowała w trybie natychmiastowym.
Ja wymagam od współpracownikow jakiejś kultury osobistej i obycia wśród społeczeństwa.
Nawet jeśli dany pracownik ma jakieś uwagi odnośnie swojej pracy to i tak nie usprawiedliwia
Kiedyś była u nas telewizja w innej sprawie związanej z otwarciem nowego działu. I co jeśli by przechodził dziennikarz którzy by usłyszał jak sebixy rzucają miesem?
@poleglem ale ze co? Nakreslilam sytuacje, że byłam przy tym, że szłam obok, że byłam świadkiem tej sytuacji bo byłam dosłownie obok xD
Nie znam tego dyrektora, dwa razy tylko miałam z nim spotkania, ale równie dobrze mogł się zainteresować tym dlaczego ludzie tak się wypowiadają i zadalby takie pytanie już dyrektorowi bezpośrednio fabryki.
Tamten ziomek przyjechał właśnie na 'kontrole' a nie na wakajki. I wtedy nasz