@bbsxbsbbsxbsbbsxbs: Amazon organizuje, te gdzie jest dużo wózków widłowych i dużych gabarytów wyglądają jak na memie, te gdzie są małe rzeczy lepiej bo dużo mniej tam Januszy i Sebiksów
@duzeelobenc no np. to, że żaden kulturalny człowiek nie mówiłby na cały głos na korytarzu że nienawidzi tej z------j roboty. Jeśli biorąc pod uwagę konsekwencje to gdybym była dyrektorem i bym usłyszała taki tekst to bym zapytała o nazwisko i bym podziękowała w trybie natychmiastowym. Ja wymagam od współpracownikow jakiejś kultury osobistej i obycia wśród społeczeństwa. Nawet jeśli dany pracownik ma jakieś uwagi odnośnie swojej pracy to i tak nie usprawiedliwia
@underneath: Dlatego nigdy nie będziesz dyrektorem. Zbyt duzy kij w dupie, co chłopa obchodzą jakieś dwa sebki na najniższym szczeblu produkcji. Ja jakbym to usłyszał to bym sie w sobie zaśmiał i pomyślał, ze niech sie męczą.
@duzeelobenc no np. to go może obchodzić że coś takiego może usłyszeć nie wiem kto - dziennikarz szukający aferki. Kiedyś była u nas telewizja w innej sprawie związanej z otwarciem nowego działu. I co jeśli by przechodził dziennikarz którzy by usłyszał jak sebixy rzucają miesem?
@duzeelobenc chodzi mi o to, że skoro nie wiesz obok kogo idziesz to nie rzucasz miesem. Sebki pewnie nie wiedziały kto to jest, więc równie dobrze mogły nie wiedzieć że ida obok dziennikarza.
@poleglem ale ze co? Nakreslilam sytuacje, że byłam przy tym, że szłam obok, że byłam świadkiem tej sytuacji bo byłam dosłownie obok xD
@underneath: No okej, szedłby tamtędy dziennikarz, oni by powiedzieli to samo i co? Uwazasz, ze dziennikarz od razu by zaczal robic z nimi reportaż czemu panowie nie lubia swojej pracy jak 90% ludzi na produkcji? Otrząśnij się.
@duzeelobenc kurde, serio nie widzicie nic złego w tym, że ludzie w miejscu pracy, na środku korytarza rzucają sobie wulgaryzmy jak bardzo nienawidzą tej z------j pracy? XD Nie znam tego dyrektora, dwa razy tylko miałam z nim spotkania, ale równie dobrze mogł się zainteresować tym dlaczego ludzie tak się wypowiadają i zadalby takie pytanie już dyrektorowi bezpośrednio fabryki. Tamten ziomek przyjechał właśnie na 'kontrole' a nie na wakajki. I wtedy nasz
pies to najlepszy przyjaciel czlowieka i beka z przegrywow z wykopu co uskuteczniaja jakis hejt na psy XD wam to sie od tego przegrywu w glowach pie*rzy ostro #psiarze #psy
Nie polecam.
Jeśli biorąc pod uwagę konsekwencje to gdybym była dyrektorem i bym usłyszała taki tekst to bym zapytała o nazwisko i bym podziękowała w trybie natychmiastowym.
Ja wymagam od współpracownikow jakiejś kultury osobistej i obycia wśród społeczeństwa.
Nawet jeśli dany pracownik ma jakieś uwagi odnośnie swojej pracy to i tak nie usprawiedliwia
Kiedyś była u nas telewizja w innej sprawie związanej z otwarciem nowego działu. I co jeśli by przechodził dziennikarz którzy by usłyszał jak sebixy rzucają miesem?
@poleglem ale ze co? Nakreslilam sytuacje, że byłam przy tym, że szłam obok, że byłam świadkiem tej sytuacji bo byłam dosłownie obok xD
Nie znam tego dyrektora, dwa razy tylko miałam z nim spotkania, ale równie dobrze mogł się zainteresować tym dlaczego ludzie tak się wypowiadają i zadalby takie pytanie już dyrektorowi bezpośrednio fabryki.
Tamten ziomek przyjechał właśnie na 'kontrole' a nie na wakajki. I wtedy nasz