Wpis z mikrobloga

Ktoś kiedyś pytał o filtry i skrzynię filtracyjną, których używam do oczyszczania powietrza, które jest wdmuchiwane do domu przez rekuperator. W końcu udało mi się zrobić film na którym widać jak to mniej więcej wygląda. #stepujacybudowlaniec
FejsFak - Ktoś kiedyś pytał o filtry i skrzynię filtracyjną, których używam do oczysz...
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@FejsFak: dzięki że wrzucasz posty i filmiki. Dzięki Tobie mam ochotę w końcu wyremontować swój dom. Mam nadzieje że Twoje filmy mnie nie tylko zmotywują ale również nauczą jak zrobić generalny remont.
Nie przejmuj się hejterami, taki ten narud jest że z wszystkiego będą szydzić.
  • Odpowiedz
@LipaStraszna: z tym dźwiękiem to nic straconego. Filtry masz podane w opisie filmu - warto czytać opisy bo często podaję w nich istotne informacje. Filtry jak na razie działają już sezon i nie widać na nich zużycia. Przed filtrami był jeszcze filtr w rekuperatorze, który zgarniał największy syf i zapychał się z reguły po dwóch tygodniach używania. Miałem dwa takie filtry, które myłem na zmianę w wannie płynem do mycia
  • Odpowiedz
starczy?

@K3ksik: takie coś to każdy robol po jednej małpce potrafi zrobić, czym ma mi to zaimponować? Naśmiewałeś się z mojej skrzyni filtracyjnej - pokaż swoją. Powiedz czym byś uszczelnił połączenie sufitu z kolankiem i co jest nie tak z uszczelnieniem pianką? Jak według ciebie powinny być zamontowane rury i czemu nie na obejmach?
  • Odpowiedz
@FejsFak: tu nie chodzi o imponowanie, zapytałeś to odpowiedziałem, generalnie nie moja działka bo jestem automatykiem.
Człowiek to może zacznij pić żeby chociaż raz coś zrobić do porządku.
Jakbym uszczelnił? No przede wszystkim zrobiłbym tak żeby nie trzeba było tam w----c puchy pianki. Nie mówiłem o rurze tylko o puszce.

I przymiarka do łączenia tego kolanka - złoto xD

@Kofels: Morda nolnejmie
K3ksik - @FejsFak: tu nie chodzi o imponowanie, zapytałeś to odpowiedziałem, generaln...

źródło: comment_1644597331zjEQLWsEUh2n6Dr5D49zt6.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz