Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ismenka: dziękuję po tym co czytam na internecie to chyba już wszystko próbowałem, a mam już całe ciało wysypane i 13 paznokci rozwalonych i na głowie też sporo, a 5 lat temu zaczęło się od 2ch plamek wielkości grochu (,)
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Dumle007: Witam, też po covidzie i ogólnym dosyć nasilonym stresie ujawniła mi się łuszczyca na głowie. Dermatolog dał mi jakieś maści, które faktycznie działają, ale wymagane jest ciągłe stosowanie. Wiąże się to z ciągle tłustymi włosami i wszędzie muszę czapkę ubierać :D Na początku ciężko było to zaakceptować, ale teraz już się z tym pogodziłem. Takie geny i nic nie zrobisz. Teraz tylko czekać i obserwować gdzie jeszcze się pojawi,
  • Odpowiedz
@Dumle007: tez szukałem kiedyś apki a w sumie nie pije i nawet tego nie zliczam. Wiem ze od sierpnia 2021. A nie pale od czerwca może 2013 albo 2014. Teraz jeszcze tylko ten koń …
  • Odpowiedz
@Dumle007: Po co liczyć ten czas kiedy "jesteś wolny"? To jakiś motywator dla ciebie?
Ja rzuciłem szlugi kilka miesięcy temu, nie rozdrabniam się ile dokładnie czasu "jestem wolny" od nikotyny.
  • Odpowiedz