Wpis z mikrobloga

@Kris111: a Ty zalatujesz starym piernikiem z lubelskiego, gdzie przez waszą największą frekwencję wyborczą na PiS teraz cierpi cała Polska przez #!$%@? ład. Bo u Was nie ma innej rozgrywki niż chodzenie do kościoła to tylko potraficie się #!$%@?ć do ludzi.. zawsze pokazuje link do sklepu gdzie jest najtaniej wg perfumehub.
@boubobobobou: no właśnie na necie jest niedostępny. Kupiłem go sam osobiście. Miałem wszystkie klony avika bo jestem jego wielkim fanem a po reformie już nie opyla mi się płacić za niego conanjmniej 600 zł więc kupuję czasami w ciemno i testuję
@darki: Posiadam i tak tak napisałem że jest bardzo blisko avika. Nie kupuje tu plastik który capi od Armafa czy afnana. Piękne opakowanie jak nisza i wysokiej jakości zapach. Nie wierzycie to weźcie 1 flakon na rozbiórkę.. sprawdźcie też e-glamour bo ceny zmieniaja się w tych obydwu sklepach jak cyfry u Jarka na łindowsie o 8 rano
@boubobobobou: Takie jego rekomendacje. Same hity, najwyższa jakość, nisza chowa się i kosztuje mało cebulionów. A linki do elnino/eglamour. "Najlepszego sklepu", jak sam kiedyś napisał. Zajrzyj na jego grupę FB, o ile jeszcze istnieje. Tylko nie wdawaj się w dyskusję, bo on wie najlepiej, co jest dobre XDDD. Chodząca żenada.
@Kris111: nie wiem o czym ty do mnie piszesz w tym momencie. Jak masz problem ze sobą to Ci pomogę znaleźć dobrego lekarza. Wchodzisz na tag i się #!$%@? a wiesz że człowiek inteligentny stara się zrozumieć a głupi się #!$%@?. Idź zwal sobie gruchę, przeczytaj książkę a potem wróć i napisz coś sensownego.
@brzydal92: Jeżeli wydaje Ci się, prostaku, że błysnąłeś swoją odpowiedzią, to jesteś w błędzie, analfabeto. Żałosny kmiotku, zostałeś wyjeb..., albo musiałeś chyłkiem czmychać, ze wszystkich grup i forów, na których byłeś. Skasowałeś swoje posty i myślisz, że nikt już nie pamięta Twojej radosnej twórczości chama i mitomana. Chciałeś robić za gwiazdę, a tu ch..., nie wyszło. Wszędzie poznali się na Tobie. Idź linkować ten chłam do "najlepszego sklepu" na swojej grupie.
@Kris111: cały czas nie wiem o co Ci chodzi ? Ja przynajmniej nie handluję, nie kupuje tanio aby drożej sprzedać. Wrzucam najtańsze oferty i robię to za darmo a Ty i Twoje kółko wzajemnej adoracji to nie kupujcie perfum aby używać tylko aby zarobić. #!$%@? się.znacie a chwalicie się tylko kontami na allegro kto ma więcej do sprzedania. Idź z dzieckiem na spacer albo z wnuczkiem a nie cały dzień telefon
@brzydal92: Już Ty dobrze wiesz, o co chodzi. Nie ściemniaj, Marcinku. Wyprułeś się w pierwszej odpowiedzi i z każda kolejną pogążasz się. Szukasz tutaj adoratorów? Dwie własne grupy, to za mało? Z pewnością elnino/eglamour docenią Twoje zaangażowanie w ich promocję. I powtarzam, tępoto, piszemy "#!$%@?", nie "#!$%@?". Więc wyp... z netu, bierz słowniki i książki w garść, i do nauki.
@brzydal92: Tylko tyle potrafisz? Tutaj, prostaku, nie zbanujesz mnie xD. To nie grupa FB, na której rżniesz wielkiego znaffcę i do porzygu możesz promować największy chłam i badziewie ze swojego ulubionego sklepu. Jakiś odsyp masz?