Aktywne Wpisy
domkasromka +4
#hotelparadise tak trochę zejście z tematu. Które, akcje najbardziej zapadły wam w pamięć z poprzednich sezonów, zarówno te śmieszne jak i jakieś draki. Mi się właśnie przypomniał fastiwal płaczu w piątym sezonie jak Kuba zaczął płakać, a cała reszta za nim.
Malenaa +23
Jeszcze w czwartek sama proponowała spotkanie na ten tydzień. Szkoda bo sama pisała dużo i na pewno pisało się lepiej niż z jakimiś tinderówkami. Poniedziałek wieczur i humor popsuty ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#tinder #podrywajzwykopem
#tinder #podrywajzwykopem
Źródło: Śmierć samobójcza przez powieszenie – wybrane aspekty kryminalistyczne
#kryminalistyka #samobojstwo #ciekawostki
polecam Mazury
@Zgrywajac_twardziela: bo zwykle wiązano ręce za plecami + co by miał wisielec zrobić w takiej sytuacji, skór kat jest nadal obok? Już w ogóle pomijam teorie o luzowaniu pętli wokół szyi wisząc na niej rękami i walcząc o życie.
@psycha: ja zawsze to traktowałem jako właśnie duszenie. Myślałem, że to to samo.
Swoją drogą ciekawe uczucie, najpierw przestajesz widzieć, dosłownie masz taki blackout przed oczami, później słyszeć i na końcu jakby "zasypiasz". Obudziłem się po pewnie ~5 sekundach mi wrócił wzrok i słuch w sekundę czy dwie i miałem taki zamuł w głowie,
Komentarz usunięty przez autora
@brodacz:
Np farmakologia. Są leki, po których zwyczajnie uśniessz. Można też się zatruć tlenkiem węgla, to zupełnie bezbolesna śmierć, po prostu usypiasz.
Nawet skok z dużej wysokości wydaje mi się mniej straszny i bardziej skuteczny niż powieszenie, chociaż też jest ryzyko zostania ważywem.