Wpis z mikrobloga

@Naczelny_Cenzopapista: jak planujesz zakup tej karty, to się wstrzymaj i kup coś innego, bo ten model jest najbardziej awaryjną kartą z jaką miałem do czynienia.
Sekcja zasilania GPU jest tak fatalnie zaprojektowana, że jak pada, to często przepala PCB przy okazji zabijając GPU.
@L3gion E, nie przesadzajmy. Mam rx570 i FH5 na very high hula w 60fps (poza miastem nocą, gdzie spada do 45-50), FH4 na ultra 100fps, Doom Eternal na ultra stałe 60, Cyberbug na med 30fps, AC Odyssey niezależnie czy low czy high 30fps bo ogranicza mnie procesor 4r/4w. Jedyna gra jaka mi zarżnęła rx570 to medium, gdzie bywały lokacje po 15fps. Wszystko w 1920x1080. @Naczelny_Cenzopapista No ja tę kartę mam sparowaną z
@JoeBlade: @ZlodziejBilonownic: No u mnie sprawa wygląda tak że mam właśnie tę kartę i mi starczy bo gram w jakieś gówno-gierki tylko, ale mój procek to jakiś Xeon z 2011 roku także przydałoby się wymienić sprzęt już. xD Zależy mi żeby było jak najtaniej, byleby tylko procek karty nie ograniczał. Ktoś mi polecił tego najnowszego i5 ale przy moich wymaganiach to chyba rzeczywiście overkill spory. Płyta pod nowe Intele też