Aktywne Wpisy

Wojciech_Skupien +415
Ten wpis dedykuję wszystkim tym, których poznaliśmy w wirtualnych światach, a którzy zniknęli bez pożegnania.
Od wielu lat nie gram już w żadne gry online. Kiedy jednak wracam wspomnieniami do czasów, gdy wielogodzinne sesje przed komputerem były czymś zupełnie normalnym, jedno wspomnienie szczególnie się wyróżnia, czyli World of Warcraft.
Nie była to jednak gra, którą zapamiętałem dzięki grafice czy mechanice. Najbardziej wyjątkowe były relacje z ludźmi, które w niej tworzyłem.
Oczywiście często grałem ze znajomymi
Od wielu lat nie gram już w żadne gry online. Kiedy jednak wracam wspomnieniami do czasów, gdy wielogodzinne sesje przed komputerem były czymś zupełnie normalnym, jedno wspomnienie szczególnie się wyróżnia, czyli World of Warcraft.
Nie była to jednak gra, którą zapamiętałem dzięki grafice czy mechanice. Najbardziej wyjątkowe były relacje z ludźmi, które w niej tworzyłem.
Oczywiście często grałem ze znajomymi
źródło: EeCWjc7WoAID7op
Pobierz
Kriten33 +26
źródło: GuQI4O-WkAA6N-S
Pobierz

Czy zepchnięcie Legii nie jest wystarczającym argumentem, żeby odrzucić Michniewicza? XD To już taki Fornalik przed objęciem kadry dostał nagrodę trenera w naszej lidze, więc coś było na jego poparcie.
Dla Nawałki chyba lepiej, że nie został trenerem. Nie rozdrobni swojego sukcesu na Euro 2016 oraz wygranej z Niemcami. Fart czy nie, faktem jest, że wspomniane Euro to od dekad nasz największy sukces i zostanie przy nim nazwisko Nawałki, tak samo przy "pamiętnym meczu na narodowym przeciwko ówczesnym mistrzom świata".
Bońkowi i pewnie Kuleszy też najbardziej zapamiętam zmarnowanie potencjału naszej kadry. Kiedyś były rodzynki jak Żuraw w Celticu, Krzynówek w Bayerze i paru innych. Teraz mamy od paru lat wielu piłkarzy na na prawdę wysokim poziomie, ale po co to wykorzystać? Lepiej dać swojego ziomka na posadę selekcjonera i fajrant XD
#mecz #kanalsportowy #reprezentacja