Aktywne Wpisy
ataeB +8
Wyświetliła mi się ostatnio na insta reklama, że szukają modelek do kampanii jakiejś bieliźnianej. Napisałam, że jestem zainteresowana. Kazali mi wysłać swoje portfolio. Co to znaczy? Nie miałam nigdy sesji zdjęciowej.
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
lajsta77 +115
Ale właśnie jeblo kategoria 4 w Florydę, 220 km/h, w porywach 260 km/h, woda o ponad metry wysokości ma się podnieść. Stolica dostanie a Wybrzeże niestety zmiecie, pierwsze relacje będą za 7 godzin jak się będzie robić jaśniej #usa #floryda #huragan #lajstawusa
Niżej opisy z grup na której właściciele mieszkań ostrzegają się nawzajem przed najemcami nieuczciwymi.
#krakow #wynajem #patologiazmiasta
Im dłużej jestem na tej grupie i czytam o ludziach którzy wynajmują tym zwierzętą to za głowę się łapię
https://www.facebook.com/groups/2015716391991989/?hoisted_section_header_type=recently_seen&multi_permalinks=3306887586208190
Pani Kamila wraz z synem Dorianem po 4 miesiącach najmu uciekli i w takim stanie zostawili mieszkanie.
Ciekawe gdzie teraz wynajmują mieszkanie ?
powiat Nowodworski
Rafal 42lata, z konkubiną Ilona 42lata i nastoletnim pasierbem (16lat).
Po 2 latach utrzymania "pasożyta" mogłam zobaczyć swoje mieszkanie.
Ponad rok nie płacony czynsz, zaległości w opłatach pradu 5 tysięcy, licznik wody nie podany od września 2020.
48godz pod bramą, nascie interwencji policji, pan dalej twierdzi, że będzie tu mieszał. W końcu przez najemcę-" zostały poczynione liczne nakłady..."
Już trochę czasu minęło, ale w końcu postanowiłam sprawę opisać.
Ostrzegam przed Nikola rocznik 2001 i Kamil rocznik 1998. Wynajmowali mieszkanie z kotem, a po miesiącu pojawił się również szczeniak owczarka (zmarł szybko i pojawił się następny). Obecnie z tego co wiem para nie jest już razem, jednak różnie może być... umowę podpisywał chłopak, ale wszelkie formalności związane z oglądaniem mieszkania i odbiorem kluczy były załatwiane przez
Wcale mnie nie dziwi że teraz wynajmujący obwarowywują umowy jak się da.
@ismenka: @cutecatboy: @cutecatboy: @cytmirka:
( ͡° ͜ʖ ͡°)