Wpis z mikrobloga

Ja się wcale nie dziwię że właścicielka u której wynajmuje nie ma do mnie zastrzeżeń XD

Niżej opisy z grup na której właściciele mieszkań ostrzegają się nawzajem przed najemcami nieuczciwymi.

Na pozór elegancki mężczyzna, utrzymuje legendę znakomitego emerytowanego, komandosa, wynajmuje mieszkania pod pretekstem najmu z możliwością przebywania dwóch osób, następnie opłaca najem i kontakt z nim się urywa. Wysoki facet, ubrany markowo, włosy zaczesane do tylu. Gdy właściciel zaczyna dochodzić swoich praw wtedy wprowadza niepełnosprawna matkę. Straszy właścicieli podnajmowaniem cyganom i Chińczykom. Znakomicie znany tamtejszej policji. Walczyliśmy z nim 3 doby aby opuścił mieszkanie strasząc nas paragrafami, kodeksami itd. Finalnie przy pomocy firmy zajmującej się "negocjacjami nie eksmisyjnymi", która się tym zajęła wyprowadził się.

#krakow #wynajem #patologiazmiasta

Im dłużej jestem na tej grupie i czytam o ludziach którzy wynajmują tym zwierzętą to za głowę się łapię

https://www.facebook.com/groups/2015716391991989/?hoisted_section_header_type=recently_seen&multi_permalinks=3306887586208190
PiersiowkaPelnaZiol - Ja się wcale nie dziwię że właścicielka u której wynajmuje nie ...

źródło: comment_164363227108cGa9Tn4uz3jO2OD9mpj6.jpg

Pobierz
  • 95
  • Odpowiedz