Aktywne Wpisy
costom +290
Ta 16-letnia Włoszka o imieniu Desirée Mariottini jednej nocy, gdy z przystanku odjechał jej autobus, musiała do domu iść pieszo. W drodze powrotnej 4 imigrantów z Senegalu zaatakowało ją. Zabrali dziewczynę do opuszczonego, częściowo wyburzonego budynku. Przytrzymywanej podawali n-------i, rozebrali ją, gwałcili i torturowali.
Młoda Desirée Mariottini zmarła.
Zabrali nam młodą, piękną Europejkę. Zostawili siebie...
Zadali jej niewyobrażalne cierpienie.
Czy
Młoda Desirée Mariottini zmarła.
Zabrali nam młodą, piękną Europejkę. Zostawili siebie...
Zadali jej niewyobrażalne cierpienie.
Czy
parian +520
Schweppes przebił wszystkich jeśli chodzi o zmniejszanie zawartości napoju. Zostawili duże butelki, do których po prostu nalali mniej picia.
Niżej opisy z grup na której właściciele mieszkań ostrzegają się nawzajem przed najemcami nieuczciwymi.
#krakow #wynajem #patologiazmiasta
Im dłużej jestem na tej grupie i czytam o ludziach którzy wynajmują tym zwierzętą to za głowę się łapię
https://www.facebook.com/groups/2015716391991989/?hoisted_section_header_type=recently_seen&multi_permalinks=3306887586208190
Ja mam wyrzuty sumienia jak w kuchni nie ogarnę z lenistwa, a jak ostatnio miał przyjechać właścieciel mieszkania, to robiłem sprzątanie mieszkania przez pół dnia, żeby wstydu nie było xD
Komentarz usunięty przez autora
Czy tym "ludziom" zwyczajnie nie wstyd zniszczyć czyjeś mieszkanie? Trudno uwierzyć, że tak prymitywne formy życia należą do tego samego gatunku, co ja.
nie obrażaj zwierząt. Zwierzęta się tak nie zachowują.
@mbasasello: Czemu paradoksalnie. Wynajmowanie studentom to chyba najlepszy deal a wynajmowanie mieszkania np. trzy pokojowego trzem rożnym studentom to w ogóle zajebisty układ. Nie znają
Ja p------e, ludzie to jednak naprawdę, elementarnej przyzwoitości nieraz nie mają.
Mieszkałem z różnymi typami, widziałem swoje i w agiehowskim Babilonie przed remontem, i w czteroletnim mieszkaniu, które zapuszczono do permanentnego grzyba i wilgoci ponad 80% całą zimę (Andrzej, to jebnie), a także poddasze kamienicy, gdzie mieszkało 5 chłopa i każdy miał w chuju sprzątanie. I chyba dopiero kombinacja wszystkich tych syfów mogłaby konkurować z tym, co widziałem tu na
@PiersiowkaPelnaZiol: był w sumie fajny tag o różowych