Wpis z mikrobloga

Ja wam powiem tako jedno rzecz... My w kraju lubimy polemikie, my lubimy dyskutować... ja od miesiąca słyszę, że selekcjonerem będzie to eee Nawałka, to Czannawaru, to Szew...czenko, a teraz o kim my słyszymy? O Czesiu...? Michniewiczu, brawo Romku. I panowie, ja to tylko eee zaznaczę, że taki bałagan z selekcjonerem to byłby nie do pomyślenia za mojej eee kadencji, a żem był prezesem w PZPN przez 9. lat, a teraz jestem jako pierwszy Polak wiceprezydentem UEFA i ja eee nie wiem, czy kiedykolwiek jeszcze jakiś będzie... Co mówisz Mateusz? Że ten cały burdel to przeze eee mnie?! Że ja zatrudniłem siwego baje...ranta?! A kogo miałbym eee zostawić na E-e-euro? Ale co Jurek, co Jureczek... Panowie, my tu teraz porozmawiajmy o Czesiu. Ja Czesia lubie, ja Czesia szanuje bardzo, ale to jest panowie nie do pomy...ślenia, żeby człowiek z taką eee przeszłością był na czele kadry. Co proszę? Ale co Tomeczku, że ja go zrobiłem selekcjonerem ANDER DWADZIEŚCIA JEDEN?! No nie, panowie... tak to my eee nie będziemy rozmawiać.

#mecz #pilkanozna #reprezentacja #kanalbekowy
źródło: comment_1643554616g9hoeNhcJxT0agDH0Bt6uT.jpg
  • 3